MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν θα κάνει τον Batman στο Justice League ο Christian Bale

Απομακρύνονται τόσο ο σκηνοθέτης Christopher Nolan, όσο και ο πρωταγωνιστής Christian Bale οριστικά από τον Batman, έπειτα από τις τεράστιες επιτυχίες που δημιούργησαν με την επική τριλογία τους. Ο Bale μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει τον Batman ούτε στο Justice League, άλλη μια ταινία με μια dream team υπερηρώων που ετοιμάζει το Hollywood.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εκτός από τον Bale, θεωρείται βέβαιο πως ούτε ο Joseph Gordon-Levitt, που έπαιζε τον Ρόμπιν στην τελευταία ταινία του Batman θα παίζει τον μασκοφόρο ήρωα στο Justice League. Σύμφωνα με κάποιες αναγνώσεις του φινάλε του“Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή” , που έκαναν κάποιοι αναλυτές, ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Gordon-Levitt να διαδεχθεί τον Bale (και τον Bruce Wayne) στον ρόλο του Batman. Αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει, τουλάχιστον όχι στο Justice League.

Εκτός από τον Batman (ο οποίος αναζητείται) η ταινία θα έχει και τον Superman αλλά και την Wonder Woman. Ο άνθρωπος από ατσάλι Henry Cavill, είναι σε συζητήσεις, για να παίξει τον  Superman. Ωστόσο, με αυτά που βλέπει, δεν θεωρεί ότι η ταινία θα ξεκινήσει σύντομα. 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b