MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To Hollywood στο πλευρό του Edward Snowden

Πολλούς σταρ του Hollywood, αλλά όχι μόνο, έχει στο πλευρό του, ο πρώην τεχνικός της CIA που διέρρευσε στον Τύπο πληροφορίες για τις μαζικές παρακολουθήσεις που πραγματοποιούσαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο γνωστός σκηνοθέτης Oliver Stone και οι ηθοποιοί  John Cusack και Danny Glover ενώνουν τις φωνές τους με εκείνες των φιλειρηνιστών διανοούμενων που κάνουν αίτηση στον πρόεδρο του Εκουαδόρ Rafael Corea να δώσει πολιτικό άσυλο στον υπό διωγμό από τις αμερικανικές αρχές Edward Snowden.

Εκτός από αυτούς, ήδη η σέξι Amber Heard (σύντροφος του Johnny Depp), η Roseanne Barr, ο Shia LaBeouf και ο μουσικός Boots Riley αλλά και ο παγκοσμίως γνωστός γλωσσολόγος Noam Chomsky έχουν υποστηρίξει το αίτημα του Snowden.

Εκτός από το Εκουαδόρ, συζητείται επίσης το ενδεχόμενο να δώσει πολιτικό άσυλο στον Snowden ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδιμίρ Πούτιν. Ο Πούτιν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό, υπό τον όρο να κάνει ο Snowden άλλες διαρροές μυστικών των κατασκοπευτικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b