Πάνω από μισό δισ. δολάρια κέρδη παγκοσμίως ο Άνθρωπος από ατσάλι
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟι υπερηχητικές πτήσεις του Ανθρώπου από ατσάλι που βλέπουμε στην ταινία δεν είναι τίποτα μπροστά στις πτήσεις που κάνει στα Box Office όλου του κόσμου. Η ταινία των Zack Snyder και Christopher Nolan σημειώνει αστρονομικά κέρδη και μέσα σε λίγες εβδομάδες έχει ξεπεράσει το μισό δισ. δολάρια κέρδη σε όλον τον κόσμο.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤο blockbuster έχει ήδη σημειώσει κέρδη 248,7 εκατ. δολαρίων εντός των ΗΠΑ και 271,7 εκατ. δολάρια σε όλες τις άλλες χώρες, με αποτέλεσμα να πιάσει ήδη τα 520,4 εκατομμύρια.
Αναλυτές του Box Office εκτιμούν ότι τα κέρδη της ταινίας θα ξεπεράσουν τα 650 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, ενώ ίσως φτάσουν και τα 700 εκατ. δολάρια. Η ταινία αποδεικνύεται μια από τις χρυσοφόρες υπερπαραγωγές του Hollywood- όπως άλλωστε αναμενόταν. Θυμίζουμε ότι πριν ακόμα προβληθεί ο Άνθρωπος από ατσάλι (Man of Steel) είχε ήδη κερδίσει 160 εκατ. δολάρια, από την τοποθέτηση προϊόντων, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μουσείο Ακρόπολης: Μια τελευταία ευκαιρία να ανακαλύψεις την έκθεση «Έμπνευση. Αρχαία Ελληνική Τέχνη στην Ιταλία»
Ο Δημήτρης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή
Το Ταξίδι στο Φως συνεχίζεται: Ο Σταύρος Ξαρχάκος ταξιδεύει τον Λυκαβηττό “σε σύμπαν ερωτικό”
Το Επιγραφικό Μουσείο γιορτάζει την Πανσέληνο του Αυγούστου με ξεναγήσεις και το «The General» συνοδεία πιάνου
Το Φεστιβάλ Γλυφάδας συνεχίζεται: Δωρεάν συναυλίες, θέατρο, σινεμά και τον Σεπτέμβριο
Green Weekend 2026: Το περιβαλλοντικό διήμερο του ΚΠΙΣΝ επιστρέφει και βάζει το «νερό» στο επίκεντρο
Ο Αύγουστος είναι εκείνο το φόρεμα που δεν φορέσαμε ποτέ
Πετάει Πετάει: Η κωμωδία του Marc Camoletti για ολόκληρο τον Σεπτέμβριο στο Θερινό Θέατρο Αλέα
Ιός του Δυτικού Νείλου: Συναγερμός στην Αττική – Ποιες περιοχές χαρακτηρίζονται “υψηλού κινδύνου”
Spider-Man-Brand New Day: Έτοιμο να ξεπεράσει τον «Τιτανικό» στο παγκόσμιο box office