MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σε συζητήσεις για τους Αγώνες Πείνας 3 και 4 η Julianne Moore

Ενώ ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει το sequel για τους Αγώνες Πείνας, ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με μεγάλα ονόματα για το Hunger Games 3 και το 4!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Julianne Moore είνια σε συζητήσεις, για να παίξει στους Αγώνες Πείνας 3 και 4, τα οποία θα είναι η μεταφορά σε δύο μέρη του μυθιστορήματος της Suzanne CollinsMockingjay“.  Η διάσημη ηθοποιός θα παίξει την αρχηγό του Τομέα 13 Alma Coin. 

Οι συζητήσεις είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά αν η Julianne Moore πει το “ναι”, θα είναι στο ίδιο καστ με την Jennifer Lawrence και τους Josh Hutcherson, Liam Hemsworth και τον Philip Seymour Hoffman.

catch-woody-hoffmanΌσο για το sequel έχει κυκλοφορήσει το trailer της ταινίας “The Hunger Games: Catching Fire” που δίνει αρκετές πληροφορίες για το καστ και το πνεύμα της υπόθεσης της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ το φουτουριστικό και απάνθρωπο καθεστώς της υπόθεσης θεωρεί ως απειλή την νικήτρια Κάτνις, καθώς είναι ηρωίδα για τους καταπιεσμένους. Ενορχηστρώνει συνεπώς ένα σχέδιο πρώτα ηθικής και εν συνεχεία πραγματικής της εξόντωσης.

Το έργο θα συνδυάζει αρκετές σκηνές μηχανοραφιών της εξουσίας, εξεγέρσεων του φτωχού λαού, αλλά και της περιπέτειας και των συναισθηματικών στιγμών της ίδιας της ηρωίδας, την οποία ερμηνεύει η σούπερ πετυχημένη τελευταία Jennifer Lawrence.

Ως προς το καστ της ταινίας, ξεχωρίζει σε σχέση με τους προηγούμενους πρωταγωνιστές η παρουσία του σπουδαίου ηθοποιού Philip Seymour Hoffman, ο οποίος ερμηνεύει έναν κυνικό πολιτικό και σύμβουλο του απάνθρωπου κυβερνήτη Donald Sutherland, ο οποίος μισεί μέχρι θανάτου την Κάτνις και αυτό που αντιπροσωπεύει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b