MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι καυτές Penelope Cruz και Cameron Diaz μαζί στο trailer της νέα ταινίας του Ridley Scott (video)

Το trailer για την νέα ταινία του Ridley Scott “The Counselor” (Ο συνήγορος) συγκεντρώνει έναν μεγάλο αριθμό αστέρων, όπως τον Michael Fassbender, που θα είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά και οι Brad Pitt και Javier Bardem. Στο πλευρό του συντρόφου της θα βρεθεί και η καυτή Ισπανίδα Penelope Cruz, ενώ και η Cameron Diaz αποτελεί μέλος του καστ διασημοτήτων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο καστ της ταινίας βρίσκεται και η γνωστή από την πολύ πετυχημένη σειρά Game of Thrones, Natalie Dormer. Η Dormer ερμήνευσε την Margaery Tyrell στον δεύτερο και τον τρίτο κύκλο της πολύ επιτυχημένης σειράς, ενώ έχει ερμηνεύσει και την σύζυγο του Ερρίκου του 8ου Anne Boleyn (και μητέρα της Βασίλισσας Ελισσάβετ της 1ης) στην σειρά The Tudors. Στο έργο αυτό θα παίζει την Blonde. 

O Michael Fassbender στη νέα ταινία του Ridley Scott θα ερμηνεύσει έναν δικηγόρο, κοντά στο Μεξικό, που μπλέκει σε μια ιστορία με εμπόριο ναρκωτικών. Ο Bardem θα είναι ένας πάμπλουτος γνωστός του δικηγόρου, ενώ ο Brad Pitt ένας σκοτεινός τύπος, ο Westray που θα εμφανισθεί στην πορεία. Η Cameron Diaz θα παίξει το αντικείμενο του πόθου του Fassbender και όπως βλέπουμε από το τρέιλερ με ένα λεοπάρ μίνι φόρεμα, κάνει πολύ πειστικά τον ρόλο της. Και η Penelope Cruz φαίνεται ότι θα έχει πιπεράτες σκηνές, από τα λίγα πλάνα του καλογυρισμένου trailer. 

“O συνήγορος” είναι γραμμένος από τον Cormac McCarthy, έναν από τους μεγαλύτερους συγγραφείς της Αμερικής και συγγραφέα του “Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους“, το οποίο έγινε ταινία από τους αδερφούς Cohen με τον Javier Bardem να ερμηνεύει έναν από τους πιο τρομακτικούς κακούς στην ιστορία του σινεμά. Η ταινία θα βγει στην Αμερική 25 Οκτωβρίου του 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b