MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τρελά κέρδη στο Box Office o άνθρωπος από ατσάλι

Με τις καλύτερες περγαμηνές ως προς την κυριαρχία της στο Box Office θα έρθει στην Ελλάδα στις 20 Ιουνίου ο άνθρωπος από ατσάλι. Η ταινία στο πρώτο τριήμερο 14-16 Ιουνίου (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) προβολής της στις ΗΠΑ έσπασε ταμεία με τεράστια κέρδη, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο νούμερο 1 λοιπόν του αμερικανικού Box Office “o άνθρωπος από ατσάλι” (Man of steel) με κέρδη 113 εκατ. δολαρίων. Πρόκειται για μια ακόμα εκδοχή του Superman, με πρωταγωνιστή τον ανερχόμενο Henry Cavill, που ερμηνεύει τον Superman/ Clark Kent. Την ταινία σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης των 300 Zack Snyder, ενώ στο σενάριο υπάρχει η βαριά υπογραφή του Cristopher Nolan μαζί με αυτήν του συνεργάτη του στις ταινίες Batman David S. Goyer. Ως προς το καστ, στο πλευρά του Henry Cavill θα βρίσκεται και ο Russell Crowe, ο οποίος θα ερμηνεύει τον Jor El, τον πραγματικό (εξωγήινο) πατέρα του Man of Steel. Γήινος και θετός πατέρας του ανθρώπου από ατσάλι θα είναι ο Kevin Costner και Lois Lane η Amy Adams. Τον κακό θα παίξει ο Michael Shannon, ο οποίος ως General Zod θα εξαπολύσει κυνηγητό στον Superman. 

Στο νούμερο 2 μία τρελή ταινία. Το τέλος του κόσμου (This is the end) όπου ο James Franco παίζει τον James Franco, η Emma Watson παίζει την Emma Watson, η Rihanna παίζει την Rihanna και πάει λέγοντας. Ένα μάτσο διάσημοι μαζεύονται σε ένα πάρτι και κάποια στιγμή έρχεται το τέλος του κόσμου. Είτε για να μας τρομάξει, είτε για να μας διασκεδάσει, η “φρίκη” της αποκάλυψης χτυπάει πρώτα τους celebrities. Η ταινία είχε ένα ικανοποιητικό ντεμπούτο, με κέρδη 20,5 εκατ. δολαρίων. Πολύ πίσω από τα κέρδη του νέου Superman, αλλά δεν φαντάζομαι να περίμεναν κάτι καλύτεροι οι παραγωγοί της ταινίας. 

Στο νούμερο 3 “η συμμορία των μάγων” (Now you see me) με κέρδη 10 εκατ. δολαρίων. Η ταινία έχει ως υπόθεση μια συμμορία “μάγων”, που στήνουν κομπίνες εις βάρος τραπεζών κατά την διάρκεια των παραστάσεων τους και αφήνουν το κοινό να μοιραστεί τα κέρδη, ενώ το FBI και η Interpol τους κυνηγούν. Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Morgan Freeman είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της ταινίας. 

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b