MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν πρόκειται να παίξει την Χίλαρι Κλίντον η Jessica Chastain!

Όχι λέει η Jessica Chastain στον ρόλο της Χίλαρι Κλίντον. Ένα από τα βασικά φαβορί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για πρωταγωνίστρια στην αυτοβιογραφική ταινία της πρώην πρώτης κυρίας της Αμερικής και πρώην Υπουργού εξωτερικών Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον, διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή με την επερχόμενη ταινία.

Monopoli Team

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Jessica Chastain, που αποτελεί αυτήν την περίοδο ένα από τα πιο καυτά ονόματα του Hollywood, δήλωσε σε δημοσιογράφους πως έμαθε για την εμπλοκή του ονόματος της στο project από το internet. Τόνισε ακόμα ότι δεν σκοπεύει να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο. 

Η ταινία θα έχει τίτλο Rodham , από το μεσαίο όνομα της Αμερικανίδας πολιτικού Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον.Το σενάριο της ταινίας θα εστιάζει στα νεότερα χρόνια της Κλίντον ,στα φοιτητικά της χρόνια στη νομική σχολή του Γέιλ, στο γάμο της με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και στο πώς ξεκίνησε τη δική της καριέρα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016 , τη χρονιά που θα διεξαχθούν οι επόμενες Αμερικανικές προεδρικές εκλογές, στις οποίες η Κλίντον πιθανόν να είναι υποψήφια- αν και ακόμα η γνωστή πολιτικός κρατάει κλειστά τα χαρτιά της. Ο νυν Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν θα έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη φορά, καθώς έχει εξαντλήσει ήδη δύο τετραετίες στον Λευκό Οίκο. 

Με την Jessica Chastain να είναι εκτός, ενισχύονται οι άλλες υποψηφιότητες, όπως  της Scarlett Johansson , αλλά και των Amanda Sheyfried και Reese Whitherspoon. H Chastain πάντως έδειχνε η πιο ταιριαστή για τον ρόλο από τα ονόματα που έχουν ακουστεί.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b