MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο video 13 λεπτών για τον Άνθρωπο από ατσάλι!

Σημαντικές πληροφορίες για ένα από τα μεγάλα blockbuster που θα έρθουν το καλοκαίρι δίνει ένα βίντεο διάρκειας 13 λεπτών, για τα γυρίσματα της ταινίας “ο άνθρωπος από ατσάλι” (Man of steel). Πρόκειται για μια ακόμα εκδοχή του Superman, με πρωταγωνιστή τον ανερχόμενο Henry Cavill, που ερμηνεύει τον Superman/ Clark Kent.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την ταινία σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης των 300 Zack Snyder, ενώ στο σενάριο υπάρχει η βαριά υπογραφή του Cristopher Nolan μαζί με αυτήν του συνεργάτη του στις ταινίες Batman David S. Goyer. Μάλιστα ο Goyer δηλώνει ότι “η προσέγγισή μας δεν ήταν ο Superman του κόμικ. Θέλαμε να κάνουμε έναν πιο ρεαλιστικό Superman. Έναν Superman που υπάρχει στον πραγματικό κόσμο.”  

Στο διάρκειας 13 λεπτών video γίνεται λόγος για το κοστούμι του Superman, ενώ υπάρχουν ενδιαφέρουσες σκηνές από την ταινία. Παράλληλα, μιλούν γι΄αυτήν πρωταγωνιστές της, όπως ο Henry Cavill και ο Kevin Costner. Επίσης ο σκηνοθέτης Zack Snyder μας εξηγεί το όραμά του για την ταινία. 

Από αυτά που βλέπουμε, ο νέος Superman αναμένεται εντυπωσιακός. Μένει να το διαπιστώσουμε όταν έρθει η ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους, στις 20 Ιουνίου

Ως προς το καστ, στο πλευρά του Henry Cavill θα βρίσκεται και ο Russell Crowe, ο οποίος θα ερμηνεύει τον Jor El, τον πραγματικό (εξωγήινο) πατέρα του Man of Steel. Γήινος και θετός πατέρας του ανθρώπου από ατσάλι θα είναι ο Kevin Costner και Lois Lane η Amy Adams. Τον κακό θα παίξει ο Michael Shannon, ο οποίος ως General Zod θα εξαπολύσει κυνηγητό στον Superman.

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b