MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ζωή της Χίλαρι Κλίντον με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson;

Φουντώνουν τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν την 28χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Scarlett Johansson να είναι η νούμερο ένα υποψήφια για το ρόλο στην αυτοβιογραφική ταινία της πρώην πρώτης κυρίας της Αμερικής και πρώην Υπουργού εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

Monopoli Team

Η ταινία θα έχει τίτλο “Ρόνταμ” , από το μεσαίο όνομα της Αμερικανίδας πολιτικού Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον.Το σενάριο της ταινίας θα εστιάζει στα νεότερα χρόνια της Κλίντον ,στα φοιτητικά της χρόνια στη νομική σχολή του Γέιλ, στο γάμο της με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και στο πώς ξεκίνησε τη δική της καριέρα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016 , τη χρονιά που θα διεξαχθούν οι επόμενες Αμερικανικές προεδρικές εκλογές, στις οποίες η Κλίντον πιθανόν να είναι υποψήφια- αν και ακόμα η γνωστή πολιτικός κρατάει κλειστά τα χαρτιά της. Ο νυν Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν θα έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη φορά, καθώς έχει εξαντλήσει ήδη δύο τετραετίες στον Λευκό Οίκο. 

Πάντως η Scarlett Johansson δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμη τη θέση της στο καστ της ταινίας. Μάλιστα, για τον ρόλο ακούγονται και άλλα μεγάλα ονόματα αυτήν την στιγμή στο Hollywood, ιδίως αυτό της Jessica Chastain , αλλά και των Amanda Sheyfried και Reese Whitherspoon.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b