MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η πρώτη επίσημη φώτο της Naomi Watts σαν Πριγκίπισσα Diana

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Naomi Watts ως Lady D στην βιογραφική ταινία για την ζωή της διάσημης πριγκίπισσας κυκλοφόρησε στο φεστιβάλ των Καννών. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο παρελθόν και άλλες φωτογραφίες της Naomi ως Lady Diana, αλλά ήταν ανεπίσημες. Παρ’ όλ’ αυτά, και στην επίσημη και στις ανεπίσημες, η ηθοποιός θυμίζει εντονότατα τον ιστορικό χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Naomi Watts ερμηνεύει την αδικοχαμένη πριγκίπισσα που κέρδισε τη λατρεία όλου του πλανήτη για την νέα ταινία Diana (πιο πριν είχε τίτλο Caught in flight) του γερμανού σκηνοθέτη Oliver Hirschbiegel

O σκηνοθέτης  Hirschbiegel έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και στο παρελθόν στην ικανότητα του να έχει ηθοποιούς που θυμίζουν έντονα τις ιστορικές προσωπικότητες που ενσαρκώνουν. Άλλωστε, στην ταινία Η Πτώση (2004), η ομοιότητα του πρωταγωνιστή με τον Χίτλερ, αλλά και άλλων πρωταγωνιστών της ναζιστικής κυβέρνησης, ήταν εκπληκτική, όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία από την ταινία του 2004. 
Der untergang justus
Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση, το πορτρέτο της Diana δεν θα είναι πολύ κολακευτικό. Το σενάριο θα δείχνει  την Diana να χρησιμοποιεί τον Dodi Fayed σαν μέσο για να κάνει τον “καρδιοχειρούργο της καρδιάς της” Kahn να ζηλέψει. Τον ρόλο του Dr. Hasnat Khan θα ερμηνεύει ο Naveen Andrews, ενώ τον Dodi Fayed ο Cas Anvar.

Παράλληλα, η ταινία θα αναφέρεται και στην ακτιβιστική δράση της Diana για την απενεργοποίηση των ναρκών στα διάφορα πολεμικά πεδία όλου του κόσμου, που οδηγούσαν και οδηγούν σε φοβερές απώλειες μεταξύ του άμαχου πληθυσμού ακόμα και μετά το τέλος των πολεμικών συγκρούσεων. Οι νάρκες μένουν εκεί και μπορεί να τις πατήσει το οποιοδήποτε αθώο θύμα και ιδίως παιδάκια. 
 
Η ταινία αναμένεται να βγει στην Αγγλία στις 20 Σεπτεμβρίου του 2013. Εκεί θα δούμε, από τις αντιδράσεις του αγγλικού κοινού, πώς θα δεχθούν οι οπαδοί της Diana την ταινία για τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b