MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 εναλλακτικές ιδέες για bachelor party!

Η περίοδος γάμων έχει ήδη ξεκινήσει, και όπως συνηθίζεται, πριν τον γάμο ένα bachelor(ette) party “επιβάλλεται”! Όμως πολλοί είναι εκείνοι που δεν τη “βρίσκουν” με στριπτίζ και μπουζούκια, ή θεωρούν ακριβή ή “στημένη” αυτού του είδους τη διασκέδαση. Σε αυτούς λοιπόν απευθύνονται οι παρακάτω εναλλακτικές προτάσεις!από την Αργυρώ Σταυρίδη

Monopoli Team

1. Εκδρομή-camping:
bachelor1
Η απόλυτη ιδέα “απόδρασης” από τα άγχη της προετοιμασίας του γάμου, και για τα δύο φύλα. Επιλέξτε έναν κοντινό προορισμό για να μη σπαταλήσετε τη μισή μέρα στην μετακίνηση και ταλαιπωρηθείτε. Την ημέρα θα κάνετε μπάνιο στη θάλασσα, σπορ και ηλιοθεραπεία, και τη νύχτα θα κατασκηνώσετε στην παραλία, και θα θυμηθείτε ιστορίες από τα παλιά, θα μοιραστείτε σκέψεις, συναισθήματα και ευχές, ενισχύοντας τους φιλικούς δεσμούς μεταξύ σας. Εναλλακτικά, το βράδυ μπορείτε να πάτε για κλάμπινγκ στα κοντινά μαγαζιά, και να γυρίσετε ακόμη και το πρωί, αν ακολουθεί ημέρα αργίας.

2. Spa treatment:
bachelor2
Μια ακόμα πρόταση χαλάρωσης, με το πλεονέκτημα της περιποίησης, δημοφιλής περισσότερο στις γυναίκες, αν και όποιοι άνδρες δεν έχουν ανασφάλειες για τον ανδρισμό τους, μπορούν κάλλιστα να κάνουν ένα τέτοιο δώρο στον εαυτό τους. Αναζητήστε “πακέτα” προσφορών, τόσο μέσα από το διαδίκτυο όσο και σε απευθείας επικοινωνία με τον χώρο spa που σας ενδιαφέρει. Τα spa των ξενοδοχείων μπορεί να προσφέρουν στο πακέτο και δυνατότητα χρήσης της πισίνας τους, κάνοντας την πρόταση ακόμα πιο δελεαστική. Αν πάντως κοντά στον τόπο διαμονής σας υπάρχουν ιαματικά λουτρά-χαμάμ, η εμπειρία του spa θα γίνει ακόμα πιο φυσική και μυσταγωγική!

3. Φεστιβάλ-συναυλία:
bachelor3
Αντί να πάτε στα μπουζούκια, γιατί να μην πάρετε τα σακίδιά σας στην πλάτη και να θυμηθείτε τα πρώτα νιάτα σας, όταν “τρέχατε” σε συναυλίες και φεστιβάλ; Ακολουθήστε αγαπημένους σας καλλιτέχνες που έχουν συνθέσει το “σάουντρακ” της ζωής σας, τραγουδήστε, χορέψτε αγκαλιά, και -γιατί όχι- ζητήστε και μια “παραγγελιά” ως σπέσιαλ αφιέρωση αν καταφέρετε να σας ακούσουν!

 
4. Ομαδική φωτογράφιση:
pillowfight
Μία πιο μοντέρνα ιδέα, για τους λάτρεις του στυλ και τα “αρρωστάκια” του instagram και του pinterest. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με την κύρια ιδέα του bachelor: να περάσετε δηλαδή μία μέρα ή βραδιά εκεί όπου επιθυμείτε και όπως επιθυμείτε, και να ζητήσετε από έναν επαγγελματία να σας φωτογραφίσει ομαδικά για μία ή δύο ώρες. Έτσι, εκτός από τα δικά σας snapshots, η ανάμνηση θα αποτυπωθεί και σε ένα άλμπουμ που θα μοιάζει με σκηνές από ταινία ή από editorial περιοδικού! 

5. Μάθημα pole dancing/αισθησιακού χορού (για γυναίκες):
poledanceclass
Μαζευτείτε οι φίλες και καλέστε μία γυμνάστρια-χορεύτρια να σας μάθει βασικές κινήσεις με τις οποίες θα “αποπλανείτε” το έτερόν σας ήμισυ. Ακόμα κι αν δεν επιδείξετε ιδιαίτερες χορευτικές ικανότητες την ώρα του μαθήματος, θα περάσετε καλά και θα γελάσετε πολύ!

6. Erotica party:
bachelor7
Αν πρέπει οπωσδήποτε το θέμα του bachelor party να είναι το σεξ και ο ερωτισμός, τότε οι φίλοι του γαμπρού ή οι φίλες της νύφης μπορούν να φέρουν ο καθένας ως δώρο από ένα ερωτικό αξεσουάρ ή εσώρουχο, σαν μία δεύτερη “προίκα” που θα μείνει στον/στην μελλόνυμφο/-η. Αφού αστειευθείτε με τον τρόπο χρήσης τους, μπορείτε να συνεχίσετε με έναν “μαραθώνιο” καλτ ερωτικών ταινιών ή βίντεο, και να γελάσετε με την ψυχή σας.

7. Extreme sports και παιχνίδια:
bachelor8
Οι πιο περιπετειώδεις τύποι μπορούν να διασκεδάσουν με paintball, bungee jumping, water ski ή ακόμα και go-cart, που όμως είναι πιο ακριβό. Βεβαιωθείτε για την αξιοπιστία του παροχέα ως προς τους κανόνες ασφαλείας και απολαύστε “extreme” στιγμές, που δεν θα έχετε την ευκαιρία να ζείτε συχνά όσο μεγαλώνετε και οι οικογενειακές υποχρεώσεις αυξάνονται. Απλά φροντίστε να μεσολαβούν αρκετές μέρες μέχρι τον γάμο, για να προλάβουν να εξαφανιστούν οι τυχόν μελανιές και το πιάσιμο!

8. Στο γήπεδο με τα “παιδιά” και την ομάδα (για άρρενες):
bachelor9
Αν η αγαπημένη σας ομάδα έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα σαιζόν, κανονίστε νωρίτερα την ίδια μέρα να παίξετε οι φίλοι μεταξύ σας ένα παιχνίδι μπάσκετ ή 5×5 (ή ακόμα και σε μια αλάνα ή παραλία) ως “προγαμιαία φιέστα”, φορώντας T-shirt πάνω στα οποία θα έχετε τυπώσει κάτι σχετικό με τον γάμο. Αργότερα πηγαίνετε στο γήπεδο, έχοντας αγοράσει καλές θέσεις και με όλο τον “κατάλληλο” εξοπλισμό (φανέλες, κασκόλ, μπίρα ανά χείρας). Ακόμα κι αν η ομάδα σας χάσει, γυρίστε το στην πλάκα!

9. “Αυτοκινητάδα” με κάμπριο:
bachelor6
Νοικιάστε ένα κάμπριο αμάξι, φορέστε τα σέξι καλοκαιρινά ή τα καλά σας βραδινά και κάντε μια ολοήμερη ή ολονύχτια βόλτα χωρίς πρόγραμμα, κάνοντας στάση όπου σας αρέσει. Φυσικά όποιος οδηγήσει θα πρέπει να μην έχει πιεί (εξάλλου κάποιος πρέπει να θυμάται να σας πει την επόμενη μέρα τι έγινε). “Καφρίστε” το βάζοντας δυνατά τη μουσική, τραβώντας φωτογραφίες και πειράζοντας τους γύρω.

10. Unisex παρέα:
poolparty
Είτε πρόκειται για τον γαμπρό είτε για τη νύφη, το παν είναι να περάσει καλά. Δεν έχει νόημα να καλέσετε άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά ή αντιπαθείτε, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στο ίδιο φύλο και θα παρίστανται στον γάμο – κάτι τέτοιο μόνο αμηχανία θα προκαλούσε και στις δύο πλευρές, ακόμα κι αν δεν το δείξουν. Αν λοιπόν οι στενοί σας φίλοι είναι και γυναίκες και άνδρες, μη διστάσετε να τους συμπεριλάβετε στη φιέστα σας, δεδομένου βέβαια ότι ο χαρακτήρας της δεν θα είναι μόνο “ροζ” ή μόνο “αρρενωπός”. Από τις παραπάνω προτάσεις, κάποιες είναι κατάλληλες και για unisex παρέα. Μάλιστα κάτι τέτοιο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και άτομα του αντίθετου φίλου και -γιατί όχι- να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο!

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b