MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαστημικό ταξίδι στην πρωτιά του Box Office για το Star Trek!

Το πολυαναμενόμενο στους λάτρεις των ταινιών Sci-Fi “Star trek into darkness” έκανε ντεμπούτο στους αμερικανικούς κινηματογράφους αυτό το τριήμερο και έπιασε κορυφή στο Box Office, αφήνοντας δεύτερο τον πολύ πετυχημένο εμπορικά Iron Man 3 και τρίτο τον Υπέροχο Γκάτσμπυ με τον Leonardo DiCaprio.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για το τριήμερο 17-19 Μαΐου στο νούμερο 1 του αμερικανικού Box Office η ταινία επιστημονικής φαντασίας Star Trek Into Darkness. Η ταινία της γνωστής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας σημείωσε κέρδη 70 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην Ελλάδα θα την δούμε αρκετά αργότερα, καθώς στην χώρα μας θα έρθει στις 11 Ιουλίου 

Δεύτερος ο Iron Man 3. Η ταινία με πρωταγωνιστή, ποιόν άλλον, τον Robert Downey Junior και την Gwyneth Paltrow στο πλευρό του υγκέντρωσε κέρδη της τάξης των 35 εκατ. δολαρίων. 

Συνεχίζει καλά ο Υπέροχος Γκάτσμπυ (The Great Gatsby) με τον Leonardo DiCaprio στον ρόλο του αινιγματικού μεγιστάνα της εύθυμης δεκαετίας του 20. Η ταινία σημείωσε κέρδη της τάξης των 23 εκατ. δολαρίων η φαντασμαγορική ταινία του Buz Luhrmann (Moulin Rouge).

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b