MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

How I met your mother: Είδαμε επιτέλους τη μητέρα!

Τα επεισόδια περνούσαν, οι κύκλοι τελείωναν και ακόμα δεν είχε αποκαλυφθεί το πρόσωπο της πασίγνωστης “μητέρας” από την αμερικανική σειρά “How I Met Your Mother”. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο της 8ης season, προκαλώντας ανακούφιση στην περιέργεια των πιστών θεατών της σειράς, όταν επιτέλους αποκαλύφθηκε ποία είναι η γυναίκα με τις μπότες και την κίτρινη ομπρέλα.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Όσοι περίμεναν μια μεγάλη αποκάλυψη κάποιας διάσημης Hollywood-ιανής σταρ έπεσαν έξω!

himym-mother Ο λόγος για την ηθοποιό Cristin Milioti, που θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ted (Josh Radnor), με τον οποίο θα γνωριστούν σε ένα σταθμό τραίνου και κάπου προς το τέλος της επόμενης season θα παντρευτούν. Η Cristin Milioti έχει εμφανιστεί σε κάποια επεισόδια άλλων αμερικανικών σειρών, όπως το “30 Rock”, το “The Good Wife” και το “The Sopranos”. Επιπλέον η ηθοποιός θα εμφανιστεί στην επέρχομενη ταινία “The Wolf of Wall Street” του Martin Scorsese στο πλέυρό του Leonardo DiCaprio και του Jonah Hill.

Ο συν-δημιουργος της σειράς Craig Thomas ανέφερε χαρακτηριστικά τον Φεβρουάριο: «Η επόμενη και τελευταία season της σειράς θα διαφέρει τελείως από τις άλλες».
Αναμένουνε εναγωνίως!

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b