MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η πρεμιέρα του “Αν…” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Νέα Υόρκη (vid)

Μετά την σαρωτική επιτυχία στο ελληνικό box office, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παίρνει το “Αν…” του και το παρουσιάζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η πρεμιέρα έγινε στις 18 Απριλίου στο Museum Of The Moving Image στη Νέα Υόρκη, από την TERRET Entertainment (το US branch της Rock Management) και το Greek Film Festival Of New York.

Monopoli Team

Μάλιστα, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού, ένας δεύτερος κινηματογράφος προστέθηκε στο πρόγραμμα προβολών για να μπορέσει να καλύψει την ζήτηση που υπήρχε.

Πριν την έναρξη της προβολής, στην υποδοχή του Μουσείου δόθηκε δεξίωση, όπου ο κ. Παπακαλιάτης συναναστράφηκε με τον κόσμο ο οποίος αποτελούνταν από μέλη της ελληνικής κοινότητας και Αμερικανούς πολίτες. Αμέσως μετά τη λήξη της προβολής ακολούθησε συζήτηση με συντονιστή τον George Stephanopoulos (special assistant to New York City Greek Film Festival Of New York City).

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την ταινία, το μέλλον των κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα της κρίσης και κατά πόσο δύσκολο είναι ελληνικές ταινίες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Η παραγωγή της ταινίας είναι της Village Plus Productions, ενώ χορηγοί της βραδιάς στο Museum Of The Moving Image ήταν οι Stix Mediterranean Grill και Atlas Travel.

Η ταινία θα προβληθεί ξανά στις 19 Μαΐου στο Delancey Theatre του San Fransisco στα πλαίσια του 10ου San Fransisco Greek Film Festival, ενώ στις 25 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η προβολή της ταινίας στο Chinese Theatre του Χόλιγουντ στο Los Angeles, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απονομή των GABBY AWARDS.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b