MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σπάνια topless φωτογραφία της Jolie σε δημοπρασία (gallery)

Μια φωτογραφία του 2001 έρχεται να ανεβάσει το θερμόμετρο και να βγει σε πλειστηριασμό. Η Angelina Jolie και το άλογο. Αυτό είναι το κόνσεπτ μιας φωτογραφίας, με την σέξι ηθοποιό, 12 χρόνια νεότερη, να απαθανατίζεται topless από τον φωτογραφικό φακό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ένα γυμνό της Jolie, που δεν έχει ξαναβγει στην δημοσιότητα είναι ένα καυτό προϊόν για τον οίκο Christies. Αναμένεται να πιάσει μάλιστα το ποσό των 41 χιλιάδων ευρώ. 
Angelina Jolie rolling-stone-july-2001-001
Εϊναι μία από τις φωτογραφίες που της τράβηξε ο φωτογράφος David LaChapelle. Η Angelina είχε γίνει εξώφυλλο για το διάσημο μουσικό περιοδικό Rolling Stone τον Ιούλιο του 2001. Αυτή η φωτογραφία της γυμνόστηθης Angelina Jolie με το άλογο, δεν δημοσιεύθηκε. 

Με δεδομένη την συνέχεια της καριέρας της Jolie, τα πολλά blockbuster, την σχέση της με τον Brad Pitt, την τεράστια δημοσιότητα και τον πολιτικό ακτιβισμό της, που την έχει μετατρέψει σε σημαντική προσωπικότητα της διεθνούς δημόσιας σφαίρας, αυτή η αδημοσίευτη φωτογραφία είναι σημαντική. 

Φυσικά, το γεγονός ότι είναι topless της δίνει σίγουρα μεγαλύτερη οικονομική αξία. Ας πούμε, στον ίδιο πλειστηριασμό θα υπάρχει μια ασπρόμαυρη οικογενειακή φωτογραφία της Jolie, του Brad Pitt και των 5 παιδιών από τον Steven Klein. Αυτή εκτιμάται ότι θα πιάσει ένα πολύ μικρότερο ποσό της τάξης περίπου των 10 έως 15 χιλιάδων Ευρώ. 

Στην ίδια δημοπρασία θα πωληθούν φωτογραφίες και έργα της σύγχρονης τέχνης. Θα περιλαμβάνονται έργα των Steven Klein και Albert Watson.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b