MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καθαρίζει τουαλέτες στο μέλλον η Mila Kunis

Η Mila Kunis είναι μια εκλεκτή σταρ της εποχής μας- και πώς να μην είναι, με τέτοια ομορφιά. Ωστόσο, στην νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας των αδερφών Wachowski οι άνθρωποι θεωρούνται οι παρακατιανοί της βιολογικής εξέλιξης. Οπότε και μια κουκλάρα σαν την Kunis θεωρείται καλή μόνο για να καθαρίζει τουαλέτες!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία Jupiter Ascending βγήκε στην παραγωγή. Στο καστ ξεχωρίζουν δύο μεγάλα ονόματα: της Mila Kunis και του Channing Tatum.  Η Mila Kunis (Jupiter Jones) είναι μια θνητή που καθαρίζει τουαλέτες. Όμως, έχει εκλεκτό βιολογικά αίμα στις φλέβες της και ένα πεπρωμένο να ξαναφέρει σε ισορροπία το σύμπαν. Από την άλλη, ο Channing Tatum είναι ένα γεννετικά σχεδιασμένο ον που έρχεται στην Γη, για να την εντοπίσει. Το γεγονός αυτό βοηθάει την Jupiter Jones να αντιληφθεί τις ειδικές της δυνάμεις και το σπουδαίο της πεπρωμένο.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Andy και της Lana Wachowski. Η παραγωγή της ταινίας έχει ξεκινήσει. Το Jupiter Ascending θα βγει στους κινηματογράφους το 2014. Συγκεκριμένα, έχει πάρει ημερομηνία προβολής για τις ΗΠΑ στις 25 Ιουλίου 2014.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b