MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι προκλητικοί: 5 τραγουδιστές που δεν ξεχωρίζουν μόνο για τη φωνή τους

Στην περίπτωση τους η χαρισματική φωνή που διαθέτουν δεν είναι το μόνο στοιχείο που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Ευφάνταστες εμφανίσεις, προκλητικές δηλώσεις και video-clips με ποικίλες αντιδράσεις είναι αυτά που τους έχουν κάνει θέμα συζήτησης.

Monopoli Team


lady gagaLady Gaga: Η 27χρονη τραγουδίστρια της ποπ εμφανίστηκε στην επικαιρότητα το 2008 και από τότε δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, ενώ έχει ήδη βραβευτεί με πέντε Grammy. Πολλοί παρομοιάζουν την καριέρα της με αυτή της Madonna, αλλά στο στυλ θα μπορούσαμε να πούμε ότι την έχει ξεπεράσει. Κάθε εμφάνιση μοναδική, κάθε εμφάνιση πιο εξωφρενική από την άλλη με αποκορύφωμα το φόρεμα από κομάτια ωμού κρέατος που φόρεσε στα βραβεία του MTV το 2010. Το άγριο στυλ της όμως την έκανε μούσα του οίκου του Alexander McQueen και να ξοδεύει πάνω από 133 εκατομμύρια δολάρια για ένα φόρεμα του. Τα τραγούδια της προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις, με αποκορύφωμα το τραγούδι “Judas” το οποίο δίχασε τους θαυμαστές της, αλλά και προκάλεσε την αντίδραση της χριστιανικής εκκλησίας. Παρόλα αυτά η Gaga δεν φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει να κεντρίζει τα βλέμματα.

marilyn manson-bandMarilyn Manson: Θεωρείται από τους καλύτερους τραγουδιστές της heavy metal και ξεχωρίζει όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά κυρίως για τις εξωφρενικές του εμφανίσεις. Το στυλ του κινείται ανάμεσα σε gothic και metal , ενώ δεν θα τον δείτε ποτέ χωρίς το υπερβολικό μακιγιάζ του με ολόμαυρα μάτια και σκούρο κόκκινο κραγιόν. Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας του έχει ταιριάξει τέλεια με τον εξίσου εκκεντρικό ηθοποιό Johnny Depp. Ο Manson τον έχει χαρακτηρίσει αδερφό του και μάλιστα έχουν κοινό τατουάζ στην πλάτη.

 
Robbie-Williams86
Robbie Williams: Το γεγονός ότι σε λίγο καιρό θα κλείσει τα 40 και είναι πλέον και μπαμπάς δεν μπορεί να κάνει τους θαυμαστές του να ξεχάσουν τον εκκεντρικό Robbie Williams. Το σώμα του καλυμμένο από δεκάδες τατουάζ, μέσα-έξω σε κέντρα αποτοξίνωσης και προκλητικά video-clips , όπου μένει εντελώς γυμνός ή μεταμορφώνεται σε γυναίκα είναι λίγα μόνο από τα κατορθώματα του Βρετανού τραγουδιστή. Το ενδιαφέρον του για τους εξωγήινους θα μπορούσε να θεωρηθεί ως κάτι φυσιολογικό, αν ο ίδιος δεν είχε δηλώσει πως έχει δει δύο φορές, την πρώτη όταν ήταν παιδί στην Αγγλία και το άλλο στο Beverly Hills.

eltonElton John: Ο 66χρονος Βρετανός τραγουδιστής που θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών, έχει δώσει σκληρή μάχη με τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει και για τη βουλιμία του τραγουδιστή, καθώς ο ίδιος είχε παραδεχτεί το πρόβλημά του σε συνέντευξή του. Οι συνεντεύξεις του είναι πάντα καθηλωτικές και δεν έχει διστάσει να δηλώσει για τη βασίλισσα της ποπ Μαντόνα «Είναι ένας εφιάλτης. Η καριέρα της έχει τελειώσει εντελώς»
 
bjork
Bjork: Η Ισλανδή τραγουδίστρια Bjork, γνωστή και ως βασίλισσα του εκκεντρικού εξαιτίας της ιδιαίτερης φωνής της, αλλά και των εμφανίσεών της. Ακόμα και στο κόκκινο χαλί δεν διστάζει να φορέσει αυτό που επιθυμεί, κάνοντας έτσι όλους μας να θυμόμαστε την τουαλέτα σε μορφή κύκνου που είχε επιλέξει στην απονομή των βραβείων Oscar το 2001. Η Bjork όμως φημίζεται και για την άσχημη σχέση της με τους paparazzi. Σε επίσκεψή της στη Μπανγκόγκ, μόλις έφθασε στο αεροδρόμιο και την υποδέχθηκαν οι δημοσιογράφοι, η Bjork επιτέθηκε σε γυναίκα δημοσιογράφο και άρχισε να την χτυπάει.
 
 
Μαριαλένα Δελεβάντε

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b