MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Meison Morgan Black Collection – Το iPad σου μέσα σε μια χειροποίητη βιβλιοδεσία

Σκέφτεσαι ότι με το iPad σου, “γράφεις” καθημερινά την ιστορία της ζωής σου? Ότι αυτό είναι ένα ζωντανό ψηφιακό βιβλίο με άπειρες “σελίδες” αρχείων και αναμνήσεων, με εικόνες, αγαπημένα πρόσωπα και μέρη που έχεις επισκεφτεί; Μια ελληνική επιχείρηση προσφέρεται για την βιβλιοδεσία του. Η Meison Morgan και η σειρά Black Collection, δένει χειροποίητα το παραδοσιακό με το μοντέρνο, με χειροποίητες ξύλινες θήκες και σκληρό εξώφυλλο.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ο σχεδιασμός της Black (49.50€) που δίνει την αίσθηση βιβλίου ή Moleskine σημειωματάριου, προστατεύει το αγαπημένο σου iPad 2/3/4, δίνοντας παράλληλα ένα σοβαρό αποτέλεσμα κομψότητας και στυλ. Στη Black Collection (υπάρχουν άλλες 2, Campus & Green), έχει χρησιμοποιηθεί εξωτερικά υψηλής αντοχής μαύρο ακρυλικό ύφασμα, σχεδιασμένο για να αντέχει στο χρόνο και εσωτερικά, εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα βιβλιοδεσίας, με επιλογή από 9 χρώματα.

Την συσκευή σου συγκρατεί στην θέση της η ξύλινη βάση φτιαγμένη από ξύλο θαλάσσης, το οποίο έχει τριφτεί και βαφτεί στο χέρι. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εσωτερικής τσέπης, για να φυλάσσεις έγγραφα και σημειώσεις και “cinema view” για να κάθεται το iPad σε δύο θέσεις προβολής (χρεώνονται έξτρα). Όταν τελειώσεις, κλείνεις την υπέροχη θήκη με το μαύρο υφασμάτινο λάστιχο της.

Πηγή: gadgetografo.gr

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b