MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το sequel των Αγώνων πείνας με την Jennifer Lawrence

Οι “Αγώνες Πείνας” (Hunger Games) ήταν μια από τις τεράστιες εμπορικές επιτυχίες πέρσι και το sequel ήταν αναμενόμενο. Ήδη κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας “The Hunger Games: Catching Fire” που δίνει αρκετές πληροφορίες για το καστ και το πνεύμα της υπόθεσης της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ το φουτουριστικό και απάνθρωπο καθεστώς της υπόθεσης θεωρεί ως απειλή την νικήτρια Κάτνις, καθώς είναι ηρωίδα για τους καταπιεσμένους. Ενορχηστρώνει συνεπώς ένα σχέδιο πρώτα ηθικής και εν συνεχεία πραγματικής της εξόντωσης.

catch-woody-hoffman
Το έργο θα συνδυάζει αρκετές σκηνές μηχανοραφιών της εξουσίας, εξεγέρσεων του φτωχού λαού, αλλά και της περιπέτειας και των συναισθηματικών στιγμών της ίδιας της ηρωίδας, την οποία ερμηνεύει η σούπερ πετυχημένη τελευταία Jennifer Lawrence.

Ως προς το καστ της ταινίας, ξεχωρίζει σε σχέση με τους προηγούμενους πρωταγωνιστές η παρουσία του σπουδαίου ηθοποιού Philip Seymour Hoffman, ο οποίος ερμηνεύει έναν κυνικό πολιτικό και σύμβουλο του απάνθρωπου κυβερνήτη Donald Sutherland, ο οποίος μισεί μέχρι θανάτου την Κάτνις και αυτό που αντιπροσωπεύει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b