MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γεμίστε με χρώματα στο μεγαλύτερο Νeon party, στο Gagarin!

Οι All together Now & το Τωρα Κ44 σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρία διoργάνωσης Neon party στην Ευρώπη, την Paint Glow παρουσιάζουν για πρώτη φορα το μεγαλύτερο Neon party που έγινε ποτέ στην Αθήνα, στις 12 Απριλίου,στο Gagarin 205.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Φανταστείτε το μοναδικό συναυλιακό χώρο του Gagarin 205, στολισμένο με blacklights μόνο και άφθονα neon χρώματα να πετάγονται από παντού! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λευκό t-shirt. Τα χρώματα είναι δερματολογικά ελεγμένα και φεύγουν στο πλύσιμο.
Η ιδέα του Neon ξεκίνησε πριν 2 χρόνια όταν έγινε το πρώτο Neon party και πριν έναν μήνα, 5 Αθηναϊκές ομάδες και ένα web radio συνεργάστηκαν για να ξαναφέρουν στην επιφάνεια αυτό το ιδιαίτερο γεγονός και πριν έναν μήνα έγινε πραγματικότητα στο Τώρα Κ44. Η δυναμική του, η αγάπη, περιέργεια και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα αρκετοί να μην καταφέρουν ποτέ να το ζήσουν!
Την Παρασκευή 12 Απριλίου επιστρέφει σε έναν χώρο χωρητικότητας 1200 ατόμων ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να το απολαύσουν! Για άλλη μια φορά 5 Αθηναϊκές ομάδες και ένα web radio συνεργάζονται για να έχετε την καλύτερη μουσική κάλυψη σ’ αυτό το μοναδικό γεγονός. Μουσικές από indie, electro & party anthems mexri nu disco & dubstep/dnb. Στα dexx θα βρίσκονται μέλη των ομάδων STFU, YSP!WSY!, Disphonia, Not Sober, Les Animaux καθώς και του Flippinradio για ένα all around μουσικό παραλήρημα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Έναρξη: 22:00
Eίσοδος: 5 euro (ση πόρτα)
Προπώληση εισιτηρίων (online): http://paintglowathens.eventbrite.com/

Gagarin 205, Λιοσίων 203-205
Τηλ. 2155400886

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b