MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ζητάει από τον πρώην να της σώσει τον άντρα η Natalie Portman

Τα ερωτικά της Natalie Portman στην νέα της ταινία γουέστερν Jane got a gun δεν είναι λιγότερο μπλεγμένα από το ίδιο το casting της ταινίας. Η σέξι ηθοποιός ερμηνεύει την Jane, μια ηρωίδα της οποίας ο παράνομος σύζυγος γυρίζει σπίτι διάτρυτος από σφαίρες. Η Jane, προκειμένου να του σώσει την ζωή, απευθύνεται στον πρώην εραστή της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Gavin O’Connor σκηνοθετεί το κλασικό μοτίβο “από εδώ ο… παράνομος άντρας μου κι από εκεί το αίσθημά μου” σε καουμπόικη εκδοχή. Τον πρώην εραστή θα παίξει ο Joel Edgerton, τον οποίο βλέπουμε και στο νέο trailer του The Great Gatsby.

bradley-cooper
Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα για το υπερβολικά ευμετάβολο καστ της  ταινίας. Ένας ρόλος της ταινίας έχει αλλάξει ήδη τρεις φορές: αυτός του συζύγου της Jane. Αρχικά ήταν να τον παίξει ο Michael Fassbender. Στην πορεία όμως τον αντικατέστησε ο Jude Law. Αλλά ούτε η λύση Jude Law ευδοκίμησε.

Ο Άγγλος ηθοποιός εγκατέλειψε το project όταν το εγκατέλειψε η πρώτη σκηνοθέτιδα που το είχε αναλάβει, η Lynne Ramsay. Ο Law υποστηρίζει ότι υπέγραψε να πάρει μέρος στην ταινία όταν η συμπατριώτισσά Ramsay ήταν στο πόστο της σκηνοθεσίας και όχι ο Gavin O’Connor. 

Kι έτσι την θέση του πήρε ο υποψήφιος για Όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου φέτος Bradley Cooper. Με αυτόν οι παραγωγοί της ταινίας θεωρούν ότι με τον Cooper έχουν έναν πρωταγωνιστή με διεθνή απήχηση αντάξια αυτής του Jude Law. 

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ το 2014.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b