MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το 2ο Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας στο Astir Palace!

Οι πολλές γαστρονομικές επιρροές που δέχεται η Τουρκία λόγω της γεωγραφικής της τοποθεσίας μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, κάνουν την κουζίνα της ακαταμάχητη. Τις απολαυστικές γεύσεις της θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε από τις 12 έως τις 21 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Arion Resort Spa, στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Εξαιρετικοί σεφ από το ξενοδοχείο Sheraton Maslak, θα έρθουν ειδικά από την Κωνσταντινούπολη και θα απογειώσουν τις γεύσεις, μαγειρεύοντας αυθεντικά τουρκικά πιάτα στο φεστιβάλ που διοργανώνεται στο εστιατόριο Il Tramonto.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το 2ο Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών του Astir Palace να ενσωματώσει έθνικ κουζίνες και να προσφέρει τη δυνατότητα στο γαστρονομικό αθηναϊκό κοινό να γνωρίσει την πλούσια κληρονομιά της τουρκικής κουζίνας. Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν αυθεντικό τουρκικά πιάτα και γλυκά, όπως αναντόλου κεμπάπ, άντανα κεμπάμπ, γεμιστή μελιτζάνα με κιμά και ρύζι, αρνί με σως ντομάτας και μελιτζάνα, παραδοσιακός μπακλαβάς, κανταϊφι και ραβανί!

turkish mousakaΚατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 2 άτομα, με διαμονή στο Ξενοδοχείο Sheraton Maslak. Τα εισιτήρια αποτελούν χορηγία της Turkish Airlines.

Ώρες λειτουργίας του εστιατορίου Il Tramonto:
Καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 19:00 -00:00.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 8902000, 210 890172

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b