Χάκερ υποστηρίζουν ότι η Emma Watson θα είναι πρωταγωνίστρια στις “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”
Η Emma Watson θα είναι η κινηματογραφική Anastasia Steele στην ταινία Πενήντα αποχρώσεις του γκρι. Αυτό υποστηρίζει ομάδα χάκερ, που ισχυρίζεται ότι έχει στην διάθεση της μυστικά έγγραφα του γερμανικού στούντιο Constantin Film. Από την πλευρά της, η Universal και η Focus Features, που έχουν τα δικαιώματα του best seller, αρνούνται ότι έχουν αποφασίσει ποια ηθοποιός θα παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο.
A
A
Η πλευρά των παραγωγών δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει γίνει κανένα καστ για την ταινία. Έτσι διαψεύδει την είδηση ότι θέλει για Ana Steele την Emma Watson.
Αν και είναι γνωστό ότι το όνομα της Emma Watson παίζει ως δυνατό φαβορί για τον ρόλο της άμαθης φοιτήτριας που μπλέκει με τον βιτσιόζο μεγιστάνα Christian Grey, η είδηση φαίνεται παράξενη. Κι ο λόγος είναι όχι τόσο ότι την διαψεύδουν η Universal και η Focus Features (που ανήκει στην Universal), αλλά κυρίως ότι δεν έχει διευκρινισθεί ποιά σχέση έχει η Constantin Film με τις δύο αυτές εταιρείες, ώστε να έχει στην διάθεσή της αυτήν την πληροφορία.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι 5+1 πιο απολαυστικές κωμικές σειρές που θα δεις τον Νοέμβριο
15 χρόνια Athens Bar Show: Τι ξεχωρίσαμε στην μεγάλη γιορτή των spirits;
Ανταπόκριση από τη Σάρτζα: Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στη 44η διεθνή έκθεση βιβλίου
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 14 Νοεμβρίου
1 στους 9 ενήλικες ζει με διαβήτη – και πολλοί δεν γνωρίζουν ότι νοσούν
Ελένη Κοκκίδου: Είμαι φτιαγμένη από υλικά τέτοια, που μπορώ να πετάξω
Η θρυλική «Λόλα» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Παλλάς
Το 48ο Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Αθήνα
«Το Ροκ Του Μέλλοντός Μας»: Ένα μουσικό αντίο με την υπογραφή του Διονύση Σαββόπουλου
Γιλμάζ Χουσμέν: «Βαριέμαι τη συζήτηση για την καταγωγή μου» (vid)