MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χάκερ υποστηρίζουν ότι η Emma Watson θα είναι πρωταγωνίστρια στις “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”

Η Emma Watson θα είναι η κινηματογραφική Anastasia Steele στην ταινία Πενήντα αποχρώσεις του γκρι. Αυτό υποστηρίζει ομάδα χάκερ, που ισχυρίζεται ότι έχει στην διάθεση της μυστικά έγγραφα του γερμανικού στούντιο Constantin Film. Από την πλευρά της, η Universal και η Focus Features, που έχουν τα δικαιώματα του best seller, αρνούνται ότι έχουν αποφασίσει ποια ηθοποιός θα παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η πλευρά των παραγωγών δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει γίνει κανένα καστ για την ταινία. Έτσι διαψεύδει την είδηση ότι θέλει για  Ana Steele την Emma Watson.

Αν και είναι γνωστό ότι το όνομα της Emma Watson παίζει ως δυνατό φαβορί για τον ρόλο της άμαθης φοιτήτριας που μπλέκει με τον βιτσιόζο μεγιστάνα Christian Grey, η είδηση φαίνεται παράξενη. Κι ο λόγος είναι όχι τόσο ότι την διαψεύδουν η Universal και η Focus Features (που ανήκει στην Universal), αλλά κυρίως ότι δεν έχει διευκρινισθεί ποιά σχέση έχει η Constantin Film με τις δύο αυτές εταιρείες, ώστε να έχει στην διάθεσή της αυτήν την πληροφορία. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b