MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Φάνης Τζιάστας μας… ανάβει τα φώτα με το νέο του τραγούδι (video)

Το νέο τραγούδι του Φάνη Τζιάστα “Άναψε τα φώτα” κυκλοφορεί από τη Final Touch / Universal. Το τραγούδι είναι σε στίχους και Μουσική του Φάνη Τζιάστα και το τραγουδάει με την συνοδεία σέξι ξανθιάς τραγουδίστριας. Περιλαμβάνεται στο Album “Η Επόμενη Μέρα”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Φάνης Τζιάστας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην πόλη της Κατερίνης. Οι επιρροές του στη μουσική είναι πολλές και ποικίλες. Κυρίως όμως έχει επηρεαστεί από τη διεθνή και εγχώρια rock σκηνή, την pop rock, καθώς και τη dance music. Το πρώτο του Demo το έκανε το 1998. Ακολουθεί ένα δεύτερο το 2001 και ένα τρίτο το 2008. Τον Αύγουστο του 2012, ολοκληρώνει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η επόμενη μέρα», που περιλαμβάνει 12 τραγούδια σε στίχους και μουσική δικά του. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, υπογράφει συμβόλαιο με την εταιρεία Final Touch η οποία σε συνεργασία με την εταιρεία Universal, αναλαμβάνει την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς.

Η «επόμενη μέρα» έχει έρθει στις ζωές όλων μας. Με το πέρασμα του χρόνου, κάποιες αλήθειες παλιώνουν και γίνονται ψέματα. Η «επόμενη μέρα» έχει αφήσει πίσω της πολλές από τις ψευδαισθήσεις της χθεσινής ημέρας. Το μόνο που μας μένει τώρα πια, είναι εμείς οι ίδιοι να γίνουμε η καινούρια αλήθεια, σ΄ ένα καινούριο τοπίο. Μέσα στο άλμπουμ «Η επόμενη μέρα», ανταμώνουν 12 τραγούδια με rock διάθεση, από δύο διαφορετικούς κόσμους. Από έναν πιο σκοτεινό, υπόγειο κόσμο, αλλά και από έναν πιο φωτεινό και χαρούμενο, όπως άλλωστε είναι και η ίδια η ζωή…

Ακούστε το pop/rock τραγούδι “‘Αναψε τα φώτα”, με δυναμικό και ρυθμικό ήχο, που αποτελεί το promo album.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/9xLnwAu3RPM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b