MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Scarlett Johansson: Προσπαθεί να καταπολεμήσει τον εθισμό του συντρόφου της στο πορνό!

Κι όμως! Η πορνογραφία μπορεί να μπει ανάμεσα σε έναν άντρα και μια σέξι γυναίκα, όπως η Scarlett Johansson. Δεν ξέρουμε αν κάτι τέτοιο ισχύει και στην πραγματικότητα, αλλά στην ταινία Don Jon ο Joseph Gordon-Levitt τα έχει με την Scarlett και παράλληλα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο πορνό και να γίνει ένας λιγότερο εγωπαθής άνδρας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία ο Joseph Gordon-Levitt εκτός από πρωταγωνιστής κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ έχει γράψει και το σενάριο. Το έργο του έχει τίτλο Don Jon, παραπέμποντας στο Δον Ζουάν με ελαφρώς ειρωνικό τρόπο.

To Don Jon μιλάει για έναν άντρα που είναι πλήρως απορροφημένος από την πορνογραφία και δεν βρίσκει τίποτα κακό σε αυτό. Γνωρίζει όμως μια ξανθιά κουκλάρα, την Barbara (η Scarlett η οποία δίνει έμφαση στην σεξουαλικότητα της σε αυτόν τον ρόλο). Κι ο έρωτας μεταξύ των δύο αναπτύσσεται, αλλά μοιάζει τελικά καταδικασμένος να μην έχει happy end. 

Εκτος από τους δύο διάσημους πρωταγωνιστές, υπάρχουν κι άλλα σημαντικά ονόματα στο καστ, με αυτό της Julianne Moore να ξεχωρίζει. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b