Monopoli Team
11.03.2013
A
A
Στη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση θα βρεθούν επί σκηνής οι “Skysent LU” (hard rock/heavy metal), οι “Bluwalk” (rock n’ roll, blues) και οι “Ex-Girlfriend’s Perfume” (rock).
Το live θα έχει προαιρετική τιμή εισόδου 3 ευρώ, τα οποία θα σε συγκεντρώνονται σε κουμπαρά του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και θα διατεθούν εξολοκλήρου για τους σκοπούς του.
Την ημέρα του live εθελοντές από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκονται στο χώρο με σκοπό να ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για τον οργανισμό και τις δράσεις του. Μετά το πέρας της βραδιάς, εκπρόσωποι του οργανισμού, παρουσία των διοργανωτών, θα προχωρήσουν σε καταμέτρηση του ποσού και θα αποδώσουν ισόποση απόδειξη.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Skysent LU, Bluwalk, Ex-Girlfriend's Perfume
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
«Πες μου μια Ιστορία»: Κύκλος συζητήσεων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Όταν η κωμωδία γίνεται εργαλείο συμφιλίωσης: Στο workshop της σκηνοθέτιδας Maja Milatović-Ovadia
Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης φέρνουν την Κρήτη στον Σταυρό του Νότου
30 Εισιτήρια: Ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου παρουσιάζει το νέο βιβλίο του
Καρκίνος του προστάτη: Το ταξίδι από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία
Ντένης Μακρής: Πρέπει να καταλάβουμε πρώτα το τέρας μέσα μας για να το πολεμήσουμε έξω μας
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου
Όλα…λάθος!, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης
«Αγάπη είναι», για θεατές από 6 μηνών στο Studio Μαυρομιχάλη
COSMOTE TV: Δεκέμβριος με την πρεμιέρα του «Ριφιφί» και το επικό δράμα «Sandokan»