MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στην ζούγκλα με τον Ταρζάν η Jessica Chastain!

Με δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ στο ενεργητικό της ήδη, η Jessica Chastain έχει ήδη καθιερωθεί ως μεγάλο όνομα και ποιοτική ηθοποιός για το Hollywood. Και τώρα είναι πολύ πιθανόν να την δούμε και στην ζούγκλα μαζί με τον Ταρζάν, να κάνει την Jane.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Warner θέλει διακαώς την Jessica Chastain για να παίξει την Jane στην νέα περιπέτεια με θέμα τον Ταρζάν που ετοιμάζει. 

alexander-skarsgard
Αν η Jessica Chastain πει το ναι στην Warner, θα παίζει στο πλευρό του 36χρονου Alexander Skarsgard, του Σουηδού ηθοποιού που έγινε γνωστός κυρίως από την σειρά της HBO True Blood αλλά και σε άλλες σειρές και ταινίες. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο David Yates, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει 4 ταινίες Harry Potter.

Στην υπόθεση του έργου, ο Ταρζάν είναι ένα παιδί από την ζούγκλα, που όμως έχει πλήρως αφομοιωθεί στις αστικές συνήθειες του Λονδίνου της Βικτωριανής εποχής. Ωστόσο, η Βασίλισσα Βικτώρια του ζητάει να εξερευνήσει κάποιες ταραχές στην ζούγκα του Κογκό. Κι όταν σου ζητάει κάτι η Βασίλισσα της Αγγλίας, είναι δύσκολο να αρνηθείς, τουλάχιστον στις ταινίες.

Στο έργο φέρεται ότι θα λάβει μέρος και ο Samuel L. Jackson, ο οποίος θα ερμηνεύει έναν πρώην μισθοφόρο, που βοηθάει τον Ταρζάν να σώσει το Κογκό από έναν αιμοσταγή πολέμαρχο. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b