MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Να παντρευτεί πριν από Brad και Angelina θέλει η Jennifer Aniston

Ο χωρισμός της με τον Brad Pitt την πλήγωσε, όσο και το γεγονός ότι ο πρώην άντρας της την εγκατέλειψε για την Angelina Jolie. Και τώρα η Jennifer Aniston θέλει να πάρει το αίμα της πίσω, κατορθώνοντας να παντρευτεί πριν από τους Brandgelina που τόσο καιρό κάνουν λόγο για τον γάμο που περιμένει όλος ο πλανήτης, αλλά όλο το καθυστερούν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες η Jennifer είναι σχεδόν έτοιμη να οριστικοποιήσει τα σχέδιά της για γάμο με τον αρραβωνιαστικό της, τον σεναριογράφο Justin Theroux. Το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί αυτό το καλοκαίρι, λίγους μήνες αφότου ο Brad Pitt έκανε πρόταση γάμου στην Angelina Jolie (αυτό είχε γίνει την Άνοιξη). 
brangelina
Πηγές κοντά στην Aniston και τον Justin Theroux  λένε ότι ο γάμος τους είναι θέμα εβδομάδων. Παράλληλα τονίζουν πως η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, για να αποφύγει ένα μιντιακό τσίρκο, όπως ήταν ο γάμος της με τον Brad Pitt. Έτσι στην τελετή θα είναι μόνο μερικοί στενοί συγγενείς και φίλοι. 

Το ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στην Χαβάη, η οποία είναι πιθανό μέρος για να πραγματοποιηθεί η τελετή. Κουμπάρος του Justin Theroux ίσως είναι ο Ben Stiller.

Την Jennifer Aniston θα συνοδεύει στην τελετή η τηλεπαρουσιάστρια Chelsea Handler, ενώ παρανυφάκι θα είναι η κόρη της Courtney Cox (συμπρωταγωνίστριας της στα Διλαράκια), η 8χρονη Coco. Την Coco την έχει βαφτίσει η Jennifer Aniston. 



Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b