MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προκλητική φωτογραφία της Charlotte Gainsburg από την πορνό ταινία του Trier

Μια από τις πρώτες φωτογραφίες της Charlotte Gainsburg από την νέα (softcore ή hardcore, ανάλογα με την βερσιόν) ταινία του Lars Von Trier δείχνει τον προκλητικό χαρακτήρα της νέας ταινίας του διάσημου και πρωτοποριακού σκηνοθέτη. Μια ερωτική σκηνή τρίο με την πρωταγωνίστρια ημίγυμνη μαζί με δύο έγχρωμους, σε μια ταινία, η οποία μιλάει για μια νυμφομανή γυναίκα και ονομάζεται Nymphomaniac.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η νέα ταινία του Trier έχει θέμα της την ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο εκδοχές, σε ελαφρύ πορνό και σε σκληρό. Ο παραγωγός της ταινίας του Trier δήλωσε ότι θα είναι «πολύ διασκεδαστική, πολύ ερωτική, αλλά και πολύ αστεία». Ο ίδιος ο Trier μιλάει για μια ταινία «ερωτικής γέννησης» και «σεξουαλικής αφύπνισης».

O παραγωγός  Peter Aalbæk Jensen δήλωσε ότι έχει ήδη γυριστεί υλικό διάρκειας 7,5 ωρών “Είναι αρκετό για τρεις ταινίες και είναι όλο καλό.” είπε. “Δεν ξέρω τελικά τι θα κόψουμε”.

Εκτός από την Charotte Gainsburg η μικρή Stacy Martin, η Uma Thurman και στη συνέχεια (όταν πια αρχίζει να γερνάει) η Charlotte Gainsbourg. Επίσης, στο έργο συμμετέχουν οι Shia LaBeouf, Stellan Skarsgard, Jamie Bell, Christian Slater, Willem Dafoe καθώς και η Δανέζα Connie Nielsen, που έχει παίξει σε πολλές ταινίες, όπως ο Δικηγόρος του Διαβόλου και στο Μονομάχο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b