MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αυτό είναι το ακριβότερο super car του κόσμου!

Ξεχάστε την Bugatti Veyron, το Pagani Huayra ή το Koenigsegg Agera R. Το ακριβότερο super car του κόσμου είναι το Lykan Hypersport της W Motors. Μιας άγνωστης και σχετικά καινούριας εταιρείας αυτοκινήτων από το Λίβανο!

Monopoli Team

Η νεότευκτη αραβική εταιρεία παραγωγής super car, παρουσίασε το εντυπωσιακό μοντέλο στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου του Κατάρ. Το Lykan Hypersport, σχεδιάστηκε από τον Ralph Debbas, πρώην στέλεχος της Aston Martin. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από τα πιο προηγμένα υλικά. Στο εσωτερικό η πολυτέλεια ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Τα δερμάτινα καθίσματα έχουν χρυσές ραφές, ο πίνακας οργάνων είναι από ορυκτό κρύσταλλο και τα φώτα είναι επιστρωμένα από διαμάντια!

Πίσω από το κάθισμα του οδηγού, είναι τοποθετημένος ένας εξακύλινδρος twin turbo κινητήρας, που αποδίδει 750 ίππους και 1.000 Nm ροπής. Το αυτοκίνητο επιταχύνεται στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 395 χλμ./ώρα.

Επιδόσεις ισάξιες με αυτές της Veyron και των άλλων εντυπωσιακών hyper car, αλλά με τιμή που προκαλεί. Σύμφωνα με την αραβική εταιρεία, το μοντέλο της κοστίζει 3,4 εκατομμύρια δολάρια και θα παραχθεί σε μόλις επτά μονάδες. Το εκπληκτικότερο όλων, είναι ότι όλες έχουν πουληθεί πριν καν εμφανιστούν!

Λουκάς Παπαλάμπρος

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b