MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγάπησε ένα ζόμπι το αμερικανικό Box Office!

Με την κυριαρχία της πρωτότυπης ρομαντικής κομεντί “αγάπησα ένα ζόμπι” και το καταστροφικό ντεμπούτο για την νέα ταινία του Silvester Stallone σφραγίσθηκε το πρώτο τριήμερο του Φεβρουαρίου (1-3 του μηνός) στο αμερικανικό Box Office.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, για το πρώτο τριήμερο του Φεβρουαρίου η ταινία “Αγάπησα ένα ζόμπι” (Warm bodies)  κυριάρχησε στο αμερικάνικο Box Office. Το πρωτότυπο στόρι για την αγάπη ενός ζόμπι με μια κανονική κοπέλα, που μοιάζει λίγο παρωδία του έρωτα της Kristen Stewart με τον βρυκόλακα Pattinson στο Twilight, κέρδισε το αμερικάνικο κοινό, ενώ έλαβε και καλές κριτικές. Με κέρδη, μάλιστα, της τάξης των 19,5 εκατ. δολαρίων στο ντεμπούτο του, κέρδισε κατά πάσα πιθανότητα και τις καρδιές των παραγωγών, που είδαν την επένδυσή τους να αποδίδει κέρδη.

Στο νούμερο 2 η ταινία Hansel and Gretel: Witch Hunters με πρωταγωνιστές τον Jeremy Renner και την Gemma Arterton σημείωσε κέρδη της τάξης των 9,2 εκατ. δολαρίων. Οι Hansel και Gretel σε αυτήν την περιπετειώδη διασκευή του παραμυθιού γίνονται κυνηγοί κεφαλών, που εντοπίζουν και σκοτώνου μάγισσες σε ολόκληρο τον κόσμο. Όμως το ματωμένο φεγγάρι πλησιάζει και οι δύο ηρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα μορφή κακού στον κόσμο.

Στο νούμερο 3 παραμένει το οσκαρικό Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Lining Playbook). Εδώ η πρωταγωνίστρια (και υποψήφια για Όσκαρ) είναι η Jennifer Lawrence και συμπρωταγωνιστές της ο Bradley Cooper και ο μεγάλος Robert De Niro. Στην ταινία, ένας δάσκαλος γυρίζει στους γονείς του και προσπαθεί να τα βρει με την πρώην γυναίκα του. Στην πορεία γνωρίζει μια μυστήρια κοπέλα, με δικά της προβλήματα. Η ταινία σημείωσε κέρδη 8,1 εκατ. δολαρίων.

Η ταινία που καταβαραθρώθηκε στο Box Office ήταν το Bullet to the head. Η επιστροφή του Silvester Stallone δεν έπεισε ούτε τους κριτικούς, ούτε το κοινό και το αποτέλεσμα ήταν στο ντεμπούτο της να φτάσει στην έκτη μόλις θέση με τα μικρά κέρδη των 4,5 εκατ. δολαρίων.

 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b