MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυνήγι μαγισσών στο αμερικανικό Box Office!

Όταν τα γνωστά πρόσωπα του παραμυθιού, ο Hansel και η Gretel μεταμορφώνονται σε κυνηγούς μαγισσών, το αποτέλεσμα είναι η πρωτιά στο αμερικανικό Box Office. Διότι η περιπέτεια είναι το βασικό μυστικό μιας εμπορικής επιτυχίας στο Hollywood.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, για το τριήμερο 25-27 Ιανουαρίου η ταινία Hansel and Gretel: Witch Hunters με πρωταγωνιστές τον Jeremy Renner και την Gemma Arterton έφτασε στην κορυφή του αμερικανικού box office με κέρδη όχι ιδιαίτερα υψηλά, της τάξης των 19 εκατ. δολαρίων. Οι Hansel και Gretel σε αυτήν την περιπετειώδη διασκευή του παραμυθιού γίνονται κυνηγοί  κεφαλών, που εντοπίζουν και σκοτώνου μάγισσες σε ολόκληρο τον κόσμο. Όμως το ματωμένο φεγγάρι πλησιάζει και οι δύο ηρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα μορφή κακού στον κόσμο.

Στο νούμερο 2 του Box Office βρίσκεται η ταινία Mama,σε σκηνοθεσία Andrés Muschietti, με πρωταγωνίστρια την Jessica Chastain, που αναλαμβάνει να μεγαλώσει δυο κοριτσάκια παρατημένα για χρόνια στο δάσος. Η ταινία στο ντεμπούτο της σημείωσε κέρδη 12,8 εκατ. δολαρίων.

Στο νούμερο 3 το  οσκαρικό Silver Lining Playbook. Εδώ η πρωταγωνίστρια (και υποψήφια για Όσκαρ) είναι η Jennifer Lawrence και συμπρωταγωνιστές της ο Bradley Cooper και ο μεγάλος Robert De Niro. Στην ταινία, ένας δάσκαλος γυρίζει στους γονείς του και προσπαθεί να τα βρει με την πρώην γυναίκα του. Στην πορεία γνωρίζει μια μυστήρια κοπέλα, με δικά της προβλήματα. Η ταινία σημείωσε κέρδη 10 εκατ. δολαρίων.

 
 
 
 
 
 
 
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/JIeM518Zu3M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b