MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θα κάνει την στρίγκλα αρνάκι η Anne Hathaway

Αφήνουμε τον Ουγκό, τους Άθλιους, τα μιούζικαλ και την Γαλλία πάμε στον Σαίξπηρ και “το ημέρωμα της στρίγκλας”. Η υποψήφια (και φαβορί) για Όσκαρ β γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο Les Miserables Anne Hathaway και μάλλον η καλύτερη Catwoman στην ιστορία του Batman, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην μεταφορά της σαιξπηρικής κωμωδίας “Το ημέρωμα της στρίγκλας” (ή “Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι” σε άλλες αποδόσεις).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το σενάριο της διασκευής θα γίνει από την σεναριογράφο Abi Morgan, η οποία έχει κάνει το σενάριο για την ταινία για την Θάτσερ  “The Iron Lady” αλλά και το “Shame”. Θα είναι μια σύγχρονη μεταφορά του έργου που θα τοποθετείται χρονικά στα μέσα του 20ου αιώνα στην Ιταλία.

Δεν ξέρουμε ακόμα ποιός θα είναι ο ρόλος της Anne Hathaway, αλλά το πιο πιθανό είναι να παίξει την Μπιάνκα. Η ιστορία είναι για δυο αδερφές. Η Μπιάνκα, η μικρότερη, είναι το αντικείμενο του πόθου όλων των αντρών. Και η Κατερίνα, η μεγαλύτερη, είναι τελείως απωθητική. Επειδή η μικρή, η Μπιάνκα, δεν επιτρέπεται να παντρευτεί πριν παντρευτεί πριν την μεγάλη της αδερφή, σχεδιάζει ένα κόλπο, για να βρεθεί ο άντρας που θα “δαμάσει” στην στρίγκλα.

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b