MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παρουσίαση των βιωματικών σεμιναρίων THERATREE στον Ιανό

H ομάδα ψυχοθεραπευτών του “Theratree” σας προσκαλεί να γνωρίσετε το δέντρο που αφυπνίζει τις αισθήσεις της ψυχής, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στον Ιανό.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Η γνωριμία θα γίνει μέσα από 15λεπτες παρουσιάσεις βιωματικών σεμιναρίων διαδραστικού χαρακτήρα που στοχεύουν στην άμεση συμμετοχή του κοινού.

Σκοπός, η Αφύπνιση των Αισθήσεων της Ψυχής. Σε μία εποχή γρήγορων αλλαγών, τα βιωματικά σεμινάρια σας προσφέρουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε αντλώντας νέες δυνάμεις από τις ρίζες του ψυχισμού σας ώστε να ανταποκριθείτε με ευελιξία και δημιουργικότητα στην καθημερινότητα.
 
Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα Μελοποιημένο Παραμύθι, από το θεατρικό δίδυμο του “Lostcircus” και θα συνεχίσει με 20λεπτη ομιλία της διακεκριμένηςκας Αλτάνη, συγγραφέα των “Άρρητων Λόγων” με θέμα: “Μυθολογία και Ψυχή”.
 
Θ’ ακολουθήσουν οι 15λεπτες διαδραστικές παρουσιάσεις των σεμιναρίων. Αφουγκρασθείτε με τις αισθήσεις της ψυχής σας ποια θεραπευτική μέθοδο σας ελκύει ή ποιο θέμα σας άγγιξε. Οι συνεργάτες τιου Theratree θα είναι δίπλα σας για να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να σας ενημερώσουν για τις υπηρεσίες που παρέχει το Theratree (βιωματικά σεμινάρια, ομάδες συμβουλευτικής, ατομικές συνεδρίες, on-line, τηλεφωνικές κ.α.) (για περισσότερες πληροφορίες www.theratree.gr )
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθούν ιδιαίτερα δώρα από τους χορηγούς καθώς και έκπτωση 20% σε όσους δηλώσουν συμμετοχή σε κάποιο από τα σεμινάρια.
 
Αξιόλογο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή Ενδοκρινολογίας κου Γ. Μαστοράκου με θέμα: “Το Stress ως Εργαλείο Προσαρμογής”.
 
Η διοργάνωση ολοκληρώνεται με μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν: η Ειρήνη Δούκα (πρώην τραγουδίστρια των C- real) με τον Greggy K. (Matisse) καθώς και ο ανερχόμενος μουσικός παραγωγός Nιkolas Gale με τη Ρένα Ρασούλη στα φωνητικά.
 
Πρόγραμμα Εκδήλωσης

20:00: Μελοποιημένο Παραμύθι για το Theratree από το θεατρικό δίδυμο Lostcircus (www.lostcircus.gr)     
20:10: Παρουσίαση του Theratree από την Ιωάννα Μακρίδου
20:15: Ομιλία από την κα Αλτάνη, συγγραφέα των “Άρρητων Λόγων” με θέμα: “Μυθολογία & Ψυχή”
20:30: Παρουσιάσεις των βιωματικών σεμιναρίων:
“Συναισθήματα, η κινητήριος δύναμη στη ζωή μας” Με τους Β. Ζέρβα (Μ.Α., Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια, Δραματοθεραπεύτρια) και Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)
 
“Ψυχικό τραύμα, θεραπεία & επανασύνδεση με τη Ζωή” Με τους Ηλ. Σταμογιάννου (Ψυχολόγος, Bsc, Msc, PhD.) και Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)

“Αρχέτυπα και θηλυκότητα, η Κρυμμένη Θεά στη Γυναίκα” Με τους Β. Ζέρβα (Μ.Α., Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια, Δραματοθεραπεύτρια) και Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)

“Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε” Με την Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)

“Όνειρα, ο εσωτερικός μας καθοδηγητής” Με τους Α. Βιαννίτη (Ψυχολόγος PH.D – Ψυχοθεραπευτής) και Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)
 
22:00: Ομιλία από τον αναπληρωτή καθηγητή Ενδοκρινολογίας κο Γ. Μαστοράκο με θέμα: “Το Stress ως εργαλείο προσαρμογής”

22:15: Μουσική Σκηνή: Μουσική παρουσίαση 2 πρωτοεμφανιζόμενων μουσικών κομματιών: Από τη Μαρία Παπαλεοντίου (Στο πιάνο ο Παύλος Καλτουρουμίδης), Ειρήνη Δούκα + Greggy K., Nikolas Gale + Ρένα Ρασούλη

Διεύθυνση
Σταδίου 24 Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλέφωνο
210 32 17 917

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b