MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν υπάρχω: Το videoclip της καυτής Φανής Αβραμίδου σε σκηνοθεσία Κ. Ρήγου (vid)

Η Φανή Αβραμίδου και το καινούριο της single με τίτλο «Δεν υπάρχω», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από την εταιρία SPICY και παίζει δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα, έρχεται στις οθόνες μας σε video clip σε σκηνοθεσία από τον Κωνσταντίνο Ρήγο (σκηνοθέτη των “Κόκκινων φαναριών” για το Εθνικό φέτος).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το τραγούδι, σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Νίκου Βαξαβανέλη, οπτικοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες υπό τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου, έχοντας ένα επιτελείο εξαίρετων επαγγελματιών όπως ο Γιώργος Σεγρεδάκης στο styling και ο Βασίλης Μπουλούμπασης στην επιμέλεια του make up και του hair styling.

Η Φανή Αβραμίδου ξεκίνησε τη μουσική της διαδρομή στον Σταυρό του Νότου, ενώ στη πορεία την κέρδισε το λαϊκό μουσικό ρεπερτόριο. Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του λαϊκού όπως ο Βασίλης Καρράς, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Θάνος Πετρέλης, ο Γιώργος Τσαλίκης, κ.α. Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο κέντρο διασκέδασης VOX του Ομίλου Μαροσούλη μαζί με τον Πάνο Καλίδη, τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Στέλλα Καλλή.


 
 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b