MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bond: Σταθερή αξία στις ΗΠΑ-Ξεπέρασε και το Avatar στην Αγγλία!

Πρωτοφανής σταθερότητα για τον James Bond στις ΗΠΑ. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε χάσει την πρωτιά από το Twilight, αλλά δεν έφυγε ποτέ από το top 3 του αμερικανικού Box Office. Και πλέον ανέκτησε και την πρωτιά σε μια ιδιαίτερα στάσιμη περίοδο για τα αμερικανικά κινηματογραφικά, που οι πρεμιέρες δεν ανεβαίνουν ψηλά σε εισπρακτικό επίπεδο και οι ίδιες ταινίες μένουν εδώ και βδομάδες στην κορυφή της προσέλευσης του κοινού.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, η νέα ταινία James Bond με τον τίτλο Skyfall επέστρεψε στην κορυφή για το τριήμερο 7-9 Δεκεμβρίου με 11 εκατ. δολλάρια εισπράξεις. Η ταινία του Sam Mendes δείχνει εκπληκτική σταθερότητα στις ΗΠΑ και είναι εμπορική επιτυχία όντας η έβδομη καλύτερη ταινία σε εισπράξεις για φέτος.

Ωστόσο, στην Αγγλία είναι ήδη φαινόμενο εισπρακτικό, καθώς στο βρετανικό Box Office, με τα 151 εκατ. δολλάρια κέρδη που έχει σημειώσει, έχει ξεπεράσει ακόμα και την τρομερά πετυχημένη ταινία του Cameron Avatar. Έτσι έγινε η πιο εμπορική ταινία στην Μ. Βρετανία.

Για να επιστρέψουμε στο αμερικανικό Box Office, στο νούμερο 2 είναι η παιδική ταινία Rise of the guardians, στην οποία ένα κακό πνεύμα επιτίθεται στην Γη και οι “Φρουροί” ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το αντιμετωπίσουν. Η ταινία κινουμένων σχεδίων σημείωσε κέρδη της τάξης των 10,5 εκατ. δολλαρίων.

 Στο νούμερο 3 η ταινία “The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2” με τους Pattinson- Stewart. Το τεράστιο κινηματογραφικό χιτ με τις 5 ταινίες, έπεσε από την κορυφή, αλλά παραμένει στο top 3 με εισπράξεις της τάξης των 9,2 εκατ. δολλαρίων.

 
 
 
[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”206″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/xvwkwf” ]
«Ωραία Κοιμωμένη» του Μάρκο Μπελόκιο – Official… από thevideorama

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b