MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρωταγωνιστής του 50 αποχρώσεις του γκρι δηλώνει ο Robert Pattinson!

Πολλοί ρωτάνε τον Robert Pattinson αν θα είναι ο πρωταγωνιστής στην μεταφορά στον κινηματογράφο του βιβλίου “50 αποχρώσεις του γκρι”, που έγινε το απόλυτο best seller. Ο ηθοποιός συχνά παρουσιάζεται ως πιθανός Christian Grey, δηλαδή ο δισεκατομμυριούχος που κέρδισε την καρδιά μιας άβγαλτης φοιτήτριας. Ο ίδιος ο Pattinson δηλώνει ότι ήδη παίζει τον ρόλο του Christian Grey.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Pattinson δεν έμεινε εκεί, αλλά υποστήριξε ότι έγραψε και το βιβλίο. “Τον παίζω αυτόν τον ρόλο” (τον Christian Grey). “Επίσης, έχω γράψει και το βιβλίο”.

Φυσικά, ο Pattinson αστειευόταν. Πίσω όμως από το χιουμοράκι του κρύβεται και μια δόση αλήθειας, καθώς υπάρχει η φημολογία ότι αν δεν υπήρχε το “Twilight”, δεν θα υπήρχαν και οι “50 αποχρώσεις του γκρι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγγραφέας των 50 αποχρώσεων E.L. James εμπνεύσθηκε από το ερωτικό μυθιστόρημα με τους βρικόλακες και δημιούργησε το δικό της kinky άρλεκιν. Επομένως, από αυτήν την οπτική ο Pattinson ήδη έχει παίξει τον ρόλο, ενώ, αν και δεν έχει γράψει, σίγουρα έχει δώσει ιδέες στην συγγραφέα, ως πρωταγωνιστής του Twilight.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b