MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γυμνές και αγαπημένες η Kate και η Naomi

Πολύ αγαπησιάρες μας βγήκαν η Kate Moss και η Naomi Campbell. Τα δύο διάσημα μοντέλα έβγαλαν τα ρούχα τους για σέξι φωτογράφηση, η οποία τις δείχνει να ομολογούν την αγάπη τους η μία για την άλλη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι δύο κούκλες έκαναν την γυμνή φωτογράφιση για το περιοδικό Interview. Η συνέντευξή τους έχει τίτλο: “Σ’ αγαπώ Kate! Η Naomi Campbell μιλάει στην Kate Moss.”

Η κουβέντα των δύο γυμνών μοντέλων συνεχίζεται ως εξής:
Η Kate, 38, ρώτησε τη Naomi: “Έμαθα ότι έκανες την πρώτη σου δημόσια εμφάνιση σε βίντεο του Bob Marley.”

Και η Naomi απάντησε: “Ναι. Ήμουν 7 νομίζω. Ήταν τόσο ωραίος άντρας.Θυμάμαι ότι έβαλα τα κλάματα όταν είδα τις πλεξούδες του, γιατί νόμιζα ότι ήταν σκουλίκια. Αλλά ήταν πολύ ευγενικός.”

Μεταξύ άλλων, η Naomi ρωτήθηκε αν ένιωσε ποτέ ότι έδωσε μάχη για ισότητα στον χώρο της μόδας και απάντησε: “Δεν μπορώ να πω ότι η λέξη μάχη είναι η σωστή, αλλά σίγουρα έμοιαζε να είναι ένας ανηφορικός αγώνας για κάτι. Ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω ό,τι έπρεπε να κάνω για την φυλή μου και για να διατηρήσω την αναγνώριση εκεί έξω.”


 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
«Η Γάζα καίγεται»: Το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της Γάζας
Επίκαιρα
Ευρώπη: Ζημιές €43 δισ. από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φετινού καλοκαιριού
Επίκαιρα
AI στα σχολεία: Νέο πιλοτικό πρόγραμμα με τη υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση
Επίκαιρα
«Πρεμιέρα» σε 6 περιοχές για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
Επίκαιρα
Δύο χρόνια μετά τον Daniel – Έχει αλλάξει κάτι;
Επίκαιρα
Νέοι κανόνες από την 1η Οκτωβρίου στα Airbnb – Οι έλεγχοι και τα πρόστιμα
Επίκαιρα
Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς – Τι αλλάζει από φέτος
Art & Culture
15 χρόνια Στέγη, 50 χρόνια Ίδρυμα Ωνάση: Τι φέρνει ο δημιουργικός τους χειμώνας
Επίκαιρα
Στην Αθήνα το Final Four της EuroLeague το 2026
Επίκαιρα
Απεργία ταξί: «Έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας
Επίκαιρα
Μηδενικός φόρος: Ποιους αφορά;
Ιστορίες
Η Αθήνα τη Νύχτα – Η επιστροφή: Ενοίκια, έρωτας και Υπερεγώ