MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Γιώργος Μαζωνάκης, o Κων/νος Κακανιάς και οι Greece is for lovers “κοκαλώνουν” για καλό σκοπό!

Η εταιρεία καλλυντικών Kiehl’s γιορτάζει την “μασκότ” της, τον Mr. Bones, συμπράττοντας με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, για τους σκοπούς της ΜΚΟ “ΜΕΡΙΜΝΑ”. Ο εικαστικός Κωνσταντίνος Κακανιάς, ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης και η δημιουργική ομάδα “Greece is for lovers” θα φιλοτεχνήσουν αφιλοκερδώς αντίστοιχους Μr. Bones, οι οποίοι θα παρουσιαστούν και θα δημοπρατηθούν στην Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012.

Monopoli Team

Από το 1851 που δημιουργήθηκε η Kiehl’s, έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σήμερα, η Kiehl’s ανακοινώνει το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα “Meet Mr. Bones” (Συνάντησε τον Mr.Bones). Ένα πρόγραμμα το οποίο γιορτάζει την επιστημονική κληρονομιά της Kiehl’s με τη δέσμευσή της να προσφέρει στην κοινωνία, από κοινού με αναγνωρισμένους ανθρώπους από διάφορους τομείς. Πρέσβειρα του προγράμματος παγκοσμίως είναι η βραβευμένη με Grammy, Alicia Keys. Μέσω του προγράμματος αυτού, η Kiehl’s έχει δεσμευτεί για την υποστήριξη ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο, που αφορούν στο HΙV/AIDS, στο παιδί και στο περιβάλλον, ενώ οι δωρεές θα ξεπεράσουν τα $200.000.

Στην Ελλάδα η Kiehl’s συμπράττει για το πρόγραμμα “Meet Mr. Bones”, με πολύ σημαντικούς και καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. O διεθνώς αναγνωρισμένος εικαστικός Κωνσταντίνος Κακανιάς, ο ταλαντούχος ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης και το δημιουργικό στούντιο-brand “Greece is for Lovers”, αποτελούν τη καλλιτεχνική τριάδα για το ελληνικό πρόγραμμα “Meet Mr. Bones”.

Οι παραπάνω έχουν δεχθεί να φιλοτεχνήσουν αφιλοκερδώς, αντίστοιχους Μr. Bones, οι οποίοι θα παρουσιαστούν και θα δημοπρατηθούν στη Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012.

Ο πρώτος σκελετός “Mr. Bones” ήταν ένας πραγματικός ανθρώπινος σκελετός που χρησιμοποιούνταν από το ιδρυτικό μέλος της οικογένειας Kiehl’s, τον Aaron Morse, κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών του συμβουλών στους πελάτες του, πάνω σε διάφορες παθήσεις, αλλά και διάφορων θεραπειών για την αντιμετώπισή τους. Σήμερα, ο Mr.Bones αντιπροσωπεύει τη φαρμακευτική κληρονομιά της Kiehl’s, τη δέσμευσή της για την εξυπηρέτηση των πελατών της, την εκπαίδευση και την επιστήμη.

Τα έσοδα από τη δημοπρασία των τριών Mr. Bones, θα δοθούν για την υποστήριξη των σκοπών του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού “Μέριμνα”, που έχει ως κύριο σκοπό της τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1995 από εννέα έμπειρους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και της παιδείας, οι οποίοι λειτουργούν διεπιστημονικά για την υλοποίηση των σκοπών της.

Την εικαστική επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβε αφιλοκερδώς η curator κα Ολίνκα Μηλιαρέση-Βαρβιτσιώτη, με εμπειρία στην οργάνωση και επιμέλεια σημαντικών διεθνών εκθέσεων και εκτεταμένη ενασχόληση με το art consulting σε ιδρύματα, εταιρίες, ιδιώτες και Γκαλερί πάνω σε θέματα τέχνης.

Σχετικά με την Kiehl’s

Η Kiehl’s ξεκίνησε από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης το 1851. Περισσότερα από 160 χρόνια μετά, η Kiehl’s, είναι μία εταιρεία με πολύ μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των φυσικών καλλυντικών.
Η φιλοσοφία της μάρκας επικεντρώνεται στη διάθεση άριστων ποιοτικά προϊόντων, στην προσφορά κοινωνικού έργου στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται καθώς και στη διατήρηση υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης πελατών.
Η προσφορά στην κοινωνία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της «αποστολής» της Kiehl’s. Από το 1996, η Kiehl’s έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 5.000.000 δολάρια για φιλανθρωπικά έργα και συνεχίζει, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες αφορούν τη προστασία των παιδιών, το AIDS και το περιβάλλον. Στα 4 καταστήματα Shop in Shop που διαθέτει η Kiehl’s στην Ελλάδα, προσφέρει στους επισκέπτες της περισσότερα από 160 φυσικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, με φαρμακευτική προέλευση και άρωμα Νέας Υόρκης.

Τα προϊόντα Kiehl’s διατίθενται αποκλειστικά στα παρακάτω Shop in Shop:

HONDOS CENTER Κολωνάκι,Μέρλιν 6 / Γλυφάδα Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5 / Μύκονος Χώρα Μυκόνου περιοχή Αγία Άννα,
ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b