MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φήμες για χωρισμό του Justin Bieber και της Selena Gomez

Η πολλή δουλειά τρώει όχι μόνο τον αφέντη αλλά και τις σχέσεις μεταξύ διασήμων στην Showbiz. Σύμφωνα με πληροφορίες η Selena Gomez και ο Justin Bieber, το διάσημο αυτό ζευγάρι των νεαρότατων σταρ, δεν είναι πια μαζί.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο λόγος είναι τα τρελά ωράρια των δύο διασημοτήτων. O Bieber είναι από τα τοπ ονόματα στην μουσική ποπ σκηνή και έχει εκατομμύρια οπαδούς, κάνει πάρα πολλά show, βίντεο, εμφανίσεις στην τηλεόραση. Η Gomez μία από τα ίδια, συν την κινηματογραφική της καριέρα.

Πριν τον χωρισμό, κυκλοφόρησαν φήμες για σχέση του Justin Bieber με την 19χρονη Barbara Palvin, που είναι μοντέλο της Victoria’s Secret. Ίσως αυτή να είναι τελικά η “πέτρα του σκανδάλου” και όχι η πολλή δουλειά.

Πάντως, πρέπει να πούμε ότι φήμες είχαν ακουσθεί για χωρισμό του ζεύγους και πριν μερικούς μήνες, όταν είχε σκάσει άλλο ψευδοσκάνδαλο, με μία γυναίκα που ισχυριζόταν ότι ο Justin Bieber ήταν πατέρας του παιδιού της. Το ζευγάρι όμως δεν είχε χωρίσει πραγματικά, όπως αποδείχθηκε. Οπότε, καλό είναι να κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b