Miley Cyrus: Της πρόσφεραν 1 εκατ. για να φιληθεί με γυναίκα πορνοστάρ!
Το sex.com θέλει να ξαναγυρίσει ένα βίντεο-κλιπ της πολύ διάσημης αυτήν την περίοδο Miley Cyrus, λόγω και της συμμετοχής της στο 2 and a half men με τον Ashton Kutcher. To βίντεο-κλιπ είναι για το τραγούδι “Decisions” με τον DJ Borgore.

A
A
Στο ήδη υπάρχον βίντεο-κλιπ η Miley Cyrus ζει μια έντονη μέρα, με ένα ξέφρενο πάρτι στο φινάλε. Σε αυτό το πάρτι είναι παρούσα και η φίλη της πορνοστάρ Jessie Andrews, η οποία παλιά έβγαινε με τον DJ Borgore. Ωστόσο, η παραγωγή είδε πόσο ταιριάζουν η Miley Cyrus κια η Jessie Andrews μαζί στα πλάνα και θέλει να εμπλουτίσει το βίντεο με πιο σέξι σκηνές ανάμεσα στις δύο νεαρές. Μία πρόταση, που αποτιμάται στο 1 εκατ. δολάρια είναι οι δυο τους να φιλιούνται. Μία άλλη, που θα ανεβάσει πολύ το κασέ, θα είναι οι δυο τους να έχουν μια σοφτ ερωτική σκηνή.
Δεν ξέρουμε αν η Miley Cyrus αποδεχθεί τις συγκεκριμένες προτάσεις. Πάντως, η πορνοστάρ δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, καθώς τέτοιες σκηνές είναι μέσα στην ρουτίνα της δουλειάς της.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Διεθνής κατακραυγή για την επίθεση Ισραήλ στη Γάζα: “Σταματήστε τη σφαγή”
Το ελληνικό περίπτερο της Μπιενάλε της Γάζας στον «Λόφο» της Κυψέλης
Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί την Σκάρλετ Γιόχανσον σε μια σουρεαλιστική καμπάνια για την Prada
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου
Στον αστερισμό του Ρόμπερτ Ρέντφορντ με 15 ταινίες
18 Έλληνες σχεδιαστές στήνουν ένα διαφορετικό fashion show στο Φεστιβάλ Αθηνών
Οι “Βρικόλακες” του Χένρικ Ίψεν στο Θέατρο Radar
Unborn: Μία ιστορία ενηλικίωσης της Χριστίνας Κυρίτση στο θέατρο Ρεκτιφιέ
Healing the Grid: Έκθεση της Πέγκυς Κλιάφα στη γκαλερί Ζουμπουλάκη
Στον απόηχο της Δράμας – Όλα όσα έγιναν στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους