MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η καυτή φωτογράφιση του τελευταίου Βond girl!

Ο νέος James Bond βγαίνει αυτή την εβδομάδα στους ελληνικούς κινηματογράφους και το νέο κορίτσι του, η Γαλλίδα Berenice Marlohe, επιδεικνύει το κορμί της και την ομορφιά της σε μια καυτή φωτογράφηση για το περιοδικό FHM.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η σέξι 33χρονη Γαλλίδα ηθοποιός ανεβάζει την θερμοκρασία με δύο φωτογραφίες με εσώρουχα. Στην ταινία αποπλανεί τον Daniel Graig στο Skyfall. Βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, το κοινό δεν θα αναρωτηθεί γιατί. H ίδια η ηθοποιός βέβαια πιστεύει ότι δεν αρκεί ένα καυτό σώμα, για να αποπλανήσεις κοτζάμ 007! Απαιτείται πολλή ουσία και χάρισμα και η σεξουλικότητα βγαίνει κυρίως από αυτό.

Όπως λέει στην συνέντευξη της στο περιοδικό η Berenice Marlohe ο χαρακτήρας της, η Severine “είναι μυστηριώδης. Καλή, κακή, περιπετειώδης. Έπρεπε να δώσω σε αυτήν πολύ ουσία και χάρισμα και η σεξουαλικότητά της προέκυψε από αυτό”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η 33χρονη απάντησε ποιό είναι το αγαπημένο της Bond girl. Για την Berenice η αγαπημένη της είναι Ολλανδέζα Famke Janssen στον ρόλο της Xenia Onatopp. “To αγαπημένο μου Bond Girl είναι η Xenia Onatopp από την ταινία GoldenEye. Είναι μια ψυχοπαθής που σκοτώνει ανθρώπους κι έρχεται σε οργασμό, όταν τους σκοτώνει! Αυτό θέλω να βλέπω στην οθόνη όταν παρακολουθώ μια ταινία!” Βιτσιόζα η Berenice!

Όσο για το τι την τραβάει σε έναν άντρα, απάντησε ότι για να είναι κάποιος σέξι, δεν χρειάζεται να είναι όμορφος. Το χάρισμα και η αίσθηση του χιούμορ είναι που δίνει σε κάποιον αυτό το “ουάου”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Berenice.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b