MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν τραβάει το Cloud Atlas στο Box Office!

Παρά το λαμπερό του καστ, με τους Tom Hanks και Halle Berry, το Cloud Atlas βγήκε και τρίτο και καταϊδρωμένο στο box office των ΗΠΑ το Π.Σ.Κ. 26-28 Οκτωβρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πετυχημένο παιδικό Hotel Transylvania, που παίζεται τόσον καιρό στους κινηματογράφους, σημείωσε υψηλότερα κέρδη και έφτασε στο νούμερο 2. Στην πρώτη θέση η νέα ταινία του Ben Affleck Argo.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την πρωτιά στο box office για το τριήμερο 26-28 Οκτωβριου χτύπησε η ταινία Argo με τον Ben Affleck πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, το οποίο έχει καλές πιθανότητες για τα Όσκαρ, σημειώνοντας κέρδη 12,3 εκατ. δολαρίων. Η υπόθεση της ταινίας αναφέρεται στην φυγάδευση 6 αμερικανών πολιτών από το Ιράν, ενώ η ισλαμική επανάσταση στην χώρα βράζει. Το σενάριο είναι του Chris Terrio και βασίζεται σε άρθρο του Joshuah Bearman.

Στην δεύτερη θέση του Box Office η παιδική ταινία Hotel Transylvania με κέρδη 9,5 εκατ. δολαρίων. Το έργο αναφέρεται σε έναν Κόμη Δράκουλα που έχει πανσιόν στην Τρανσυλβανία και γίνεται πολύ προστατευτικός, όταν ένας μικρός τουρίστας ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Κόμη.

Ανέλπιστα χαμηλά, στην τρίτη θέση του Box Office η ταινία επιστημονικής φαντασίας Cloud Atlas με κέρδη 9,4 εκατ. δολαρίων. Η υπόθεση της νέας ταινίας των αδερφών Wachowski (Matrix, V for Vendetta) διερευνά πως οι πράξεις ξεχωριστών ζωών επιδρούν στη ζωή κάποιου άλλου στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, καθώς μία ψυχή μεταμορφώνεται από δολοφόνο σε ήρωα και μια πράξη καλοσύνης αναπαράγεται στους αιώνες, για να εμπνεύσει μία επανάσταση. Πρωταγωνιστές είναι μεγάλα ονόματα, όπως ο Tom Hanks, η Halle Berry και ο Hugh Grant.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b