MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Carla Bruni: Δεν γυρίζει ο Nicolas στην πολιτική! Εγώ συνεχίζω στο τραγούδι!

“Απίθανη” θεωρεί η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Carla Bruni την επιστροφή του συζύγου της Nicolas Sarkozy στην πολιτική, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Elle. Αλλά αν ο Nicola τελείωσε με την πολιτική, δεν σημαίνει ότι η ίδια τελείωσε με την μουσική. Στην ίδια συνέντευξη ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου της την άνοιξη, ο οποίος θα έχει κι ένα τραγούδι για τον Sarkozy.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Η επιστροφή του μου φαίνεται απίθανη, μολονότι δεν είμαι ειδικός στις κινήσεις στην πολιτική ζωή. Εκείνος θα το δει και οι Γάλλοι θα το δουν”, δήλωσε το πρώην μοντέλο και τώρα τραγουδίστρια. Παράλληλα, τονίζει ότι παραμένει “κατάπληκτη που οι Γάλλοι τον στερήθηκαν, στερήθηκαν την ενέργειά του, το όραμά του, το θάρρος του, τον ανθρωπισμό του, μια ευφυία και μια βούληση όπως η δική του”.

Εκτός των άλλων η Carla μιλά και, για την κατά κάποιον τρόπο, νυν πρώτη κυρία της Γαλλίας, Valérie Trierweiler. Η Valérie είναι χρόνια σύντροφος, χωρίς όμως να έχουν παντρευτεί, του Francois Hollande. Η Carla, λοιπόν, μιλώντας για την Valérie την συμβούλεψε να παντρευτεί τον Πρόεδρο και σύντροφό της.  Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Νομίζω ότι είναι πιο απλό να είναι η νόμιμη σύζυγος του αρχηγού του κράτους από το να είναι απλά σύντροφος του. Ίσως να κάνω λάθος και η επιλογή τους να είναι πιο μοντέρνα. Από την πλευρά μου, όμως, ένιωσα μια πραγματική ανακούφιση της γενικής ανησυχίας του κόσμου για το πρόσωπό μου όταν παντρευτήκαμε με τον Nicolas.”

Βέβαια, ακούγεται λίγο οξύμωρο μια γυναίκα με το ερωτικό ιστορικό της Carla Bruni να δίνει συμβουλές σε μια άλλη γυναίκα να παντρευθεί.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b