MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μεταφυσική δραστηριότητα κατέλαβε το αμερικανικό Box Office

O οίστρος του υπερφυσικού κυρίευσε το box office των ΗΠΑ με την ταινία Paranormal Activity 4 να χτυπάει πρωτιά στις πωλήσεις εισιτηρίων στους αμερικανικούς κινηματογράφους. Στη δεύτερη θέση η νέα ταινία του Ben Affleck Argo, ενώ επανήλθε στο top 3 το πετυχημένο παιδικό Hotel Transylvania

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την πρωτιά στο box office χτύπησε η ταινία Paranormal Activity 4 (Μεταφυσική δραστηριότητα 4) για το τριήμερο 19 έως 21 Οκτωβρίου. Η ταινία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία των ταινιών “Μεταφυσική δραστηριότητα” με κέρδη στο ντεμπούτο της της τάξης των 30,2 εκατ. δολαρίων. Σε αυτό το έργο, το οποίο αναφέρεται σε περίεργα περιστατικά εξαφανίσεων, πρωταγωνισθούν οι Katie Featherston, Kathryn Newton και Matt Shively.

Στο νούμερο 2 του Box Office βρέθηκε το Argo με τον Ben Affleck πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, το οποίο έχει καλές πιθανότητες για τα Όσκαρ, σημειώνοντας κέρδη 16,6 εκατ. δολαρίων. Η υπόθεση της ταινίας αναφέρεται στην φυγάδευση 6 αμερικανών πολιτών από το Ιράν, ενώ η ισλαμική επανάσταση στην χώρα βράζει. Το σενάριο είναι του Chris Terrio και βασίζεται σε άρθρο του Joshuah Bearman.

Στην τρίτη θέση η παιδική ταινία Hotel Transylvania με κέρδη 13,5 εκατ. δολαρίων. Το έργο αναφέρεται σε έναν Κόμη Δράκουλα που έχει πανσιόν στην Τρανσυλβανία και γίνεται πολύ προστατευτικός, όταν ένας μικρός τουρίστας ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Κόμη.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b