MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Donald Trump στον Pattinson: Θα σε κερατώσει ξανά η Kristen Stewart!

Σε πάρα πολλούς φαίνεται παράξενο το ότι ο Robert Pattinson συγχώρεσε την Kristen Stewart τόσο σύντομα μετά το σκάνδαλο της απιστίας της. Ένας από αυτούς είναι και ο πολύς Donald Trump. O μεγιστάνας των media, των πετρελαίων και άλλων μεγάλων επιχειρήσεων Donald Trump πήρε θέση γι’ αυτό το θέμα, δίνοντας τις συμβουλές του, ως παλιός και έμπειρος άνδρας στον νεαρό Robert.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“O Robert Pattinson δεν πρέπει να δεχθεί πίσω την Kristen Stewart. Τον κεράτωσε σαν σκυλί και θα το κάνει ξανά- απλά περιμένετε! Μπορεί να βρεί πολύ καλύτερη!” έγραψε ο μεγαλοεπιχειρηματίας στο Twitter του. Επειδή ένας Trump δεν μπορεί να είναι ασαφής, εξήγησε και από πού ο Pattinson θα μπορεσει να βρει την πολύ καλύτερη της Kristen Stewart, με την οποία πρόσφατα ξανασυνδέθηκε, μετά τον σύντομο χωρισμό του μαζί της. “Αν είδες τα κορίτσια που διαγωνίζονται για τον τίτλο της Miss Universe θα το ξανασκεφτείς!” δήλωσε στον Pattinson o μεγιστάνας.

Δεν συμφωνούν όλοι με τον Donald Trump σε αυτή του τη θέση. Παραδόξως, υπάρχουν ακόμα πολλοί που υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι του Twilight πρέπει να ζει μαζί- ίσως και να πεθάνει μαζί (αν και οι βρυκόλακες είναι αθάνατοι). Μεγάλο μέρος των θεατών, άλλωστε, θέλει να μπερδεύει την κινηματογραφική μυθοπλασία με την πραγματικότητα και δεν θέλει να του χαλάνε το παραμύθι. Ωστόσο, ο ρεαλιστής Donald Trump, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για το σχόλιο του στο Twitter, επέμεινε στην θέση του:

“Πολλές απαντήσεις για το σχόλιό μου στο “Pattinson/Kristen Stewart reunion”. Θα τον κερατώσει ξανά-100%! Έκανα ποτέ λάθος;” Υποστηρίζει με αυτοπεποίθηση ο μεγιστάνας. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα απιστήσει ξανά η Kristen Stewart. Μόνο και μόνο για να διαπιστώσουμε αν θα δικαιωθεί στις προβλέψεις του ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στον πλανήτη.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b