MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόγραμμα δράσεων της Frown Tails

H Frown Tails παρουσιάζει το πρόγραμμά της για το 2012-2013 στην καινούρια της διεύθυνση, Αγ. Ελεούσης 14 και Πρωτογένους, Μοναστηράκι, στο χώρο όπου στεγαζόταν το OpenShowStudio. Το πρόγραμμα θα ισχύσει από τον Νοέμβριο του 2012.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Performance
Στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματός της, η Frown Tails φιλοξενεί και παρουσιάζει επιλεγμένες performances. Καλλιτέχνες διαφορετικών ειδικοτήτων ερευνούν τις σχέσεις εννοιολογικού περιεχομένου, σώματος και εικαστικών μέσων με έντονα στοιχεία πειραματισμού.

Ambassadors
Ο κύκλος ambassadors επικεντρώνεται στην παρουσίαση του έργου εικαστικών – media artists. O καλλιτέχνηs παρουσιάζει ο ίδιος τη δουλειά του υπογραμμίζοντας τον άμεσο διάλογο ανάμεσα σε καλλιτέχνη και κοινό, ενθαρρύνοντας την εμπειρική εξοικείωσή του με το καλλιτεχνικό προϊόν.

Εργαστήρια
Ψηφιακά μέσα και δημιουργικές τεχνολογίες
Σεμινάρια και workshops τα οποία εστιάζουν στις δημιουργικές εφαρμογές της τεχνολογίας. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία κώδικα/προγραμματισμού ή ηλεκτρονικών συστημάτων. Απευθύνεται κυρίως σε όσους επιθυμούν να πειραματιστούν με τα ψηφιακά μέσα και εργαλεία, καθώς και τις δυνατότητες αυτών πάνω σε φυσικά αντικείμενα.

Crafts και DIY workshops
Αν μπορείς να φτιάξεις κάτι μόνος σου, δε χρειάζεται να το αγοράσεις. Αν κάτι χαλάσει, μπορεί να διορθωθεί και να ανανεωθεί, δε χρειάζεται να το πετάξεις. Μ’ αυτό τον τρόπο εξοικονομούμε χρήματα και ενδεχομένως γινόμαστε λιγότεροι εξαρτημένοι από τη δυσφορία του καταναλωτισμού.

ΟpenShowstudio at Frown Tails: The Vitrina Project
Επίσης η Frown Tails ανακοινώνει τη συνεργασία της με το απερχόμενο ΟpenShowstudio για τη συνέχιση του Vitrina Project στη γυάλινη είσοδο του χώρου. Το Vitrina Project είναι ένα project που τρέχει αδιάλλειπτα στην είσοδο του χώρου από τον Ιούνιο του 2010, παρουσιάζοντας έργα εικαστικών, και όχι μόνο, καλλιτεχνών. Τα έργα είναι ορατά από το δρόμο και φωτισμένα 24ώρες το 24ωρο, σε μια προσπάθεια ένταξης, απλά και άμεσα, των εικαστικών πραγμάτων στην αστική καθημερινότητα. (Επικοινωνία για το Vitrina Project:  [email protected], www.openshowstudio.gr).

Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 14 & Πρωτογένους, 105 54

Τηλέφωνο
213 0097547

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b