MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Athens Metro Mall: Ζήσε την στιγμή σου με ένα τραγούδι

Το Athens Metro Mall διοργανώνει μουσικό διαγωνισμό “Ζήσε την στιγμή σου με ένα τραγούδι” που απευθύνεται σε νέους ερμηνευτών 17 έως 27 ετών. Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 ανακοινώνεται ο νικητής του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι συμμετοχές, από νέους ηλικίας 17 έως 27 ετών, ήταν δεκάδες με την αποστολή των ερμηνειών τους σε πρωτότυπο ή διασκευασμένο τραγούδι και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Οι Live performances θα πραγματοποιηθούν Δευτέρα 8 & Τρίτη 9, Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στο Athens Metro Mall όπου οι 10 καλύτεροι υποψήφιοι ή groups θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους, σε ένα μοναδικό μουσικό event με παρουσιάστρια τη Γιώτα Τσιμπρικίδου από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΡΟΜΟΣ 89,8 FM και με live performances από τα αγαπημένα συγκροτήματα REC και MASTER TEMPO.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 στις 7 το απόγευμα, στο Athens Metro Mall θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανάδειξης του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού, ο οποίος θα ηχογραφήσει το τραγούδι, που δημιούργησε ή/και ερμήνευσε, σε επαγγελματικό studio υπό την καθοδήγηση της Spicy. Την απονομή θα πραγματοποιήσουν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Έλλη Κοκκίνου και TUS ενώ θα ακολουθήσει live performance του νεανικού συγκροτήματος Muffins.

O ραδιοφωνικός σταθμός ΔΡΟΜΟΣ 89,8 FM θα υποδέχεται το κοινό με πολύ κέφι και δυνατή μουσική σε ένα μοναδικό live radio show την ημέρα του μεγάλου τελικού.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b