MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O George Clooney θέλει τον “Αρτίστα” για τη νέα του ταινία!

Μπορεί ο Jean Dujardin να στέρησε από τον George Clooney το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου στα περσινά Όσκαρ, αλλά ο διάσημος αμερικάνος ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν φαίνεται να του το κρατάει “μανιάτικο”. Το αντίθετο μάλιστα! Τον θέλει διακαώς για τη νέα ταινία που ετοιμάζει, το πολεμικό δράμα “The Monuments Men”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το έργο που ετοιμάζει ο Clooney βασίζεται στο βιβλίο του Robert M. Edsel  με τίτλος “The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History” και είναι πραγματική ιστορία. Μιλάει για την εκπληκτική περιπέτεια μιας ομάδας ανδρών και γυναικών, που είχαν εντολή να αναζητήσουν τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς που έκλεψαν ο Χίτλερ και οι Ναζί από τις κατακτημένες χώρες.

Την ταινία όχι μόνο την σκηνοθετεί ο Clooney, αλλά έχει γράψει και το σενάριο, ενώ είναι και παραγωγός. Στην ταινία θα παίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Cate Blanchett στο ρόλο της ιστορικού τέχνης και μέλους της Γαλλικής Αντίστασης Rose Valland, ενώ ο Paul Giamatti εξετάζεται για το ρόλο του συν-ιδρυτή του μπαλέτου της Νέας ΥόρκηςLincoln Kirstein. H ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα την Άνοιξη του 2013.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/eQOPqdoKyOg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b