MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
05
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββόπουλος, Μποφίλιου και Κότσιρας τραγουδούν για το Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη προσπαθεί να υλοιποιήσει τον πολιτιστικό του ρόλο στις δύσκολες μέρες με την βοήθεια των μελών του, τα οποία φέτος ήδη έχουν φτάσει τα 500, όπως δήλωσε η κ. Γερουλάνου, Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη, σε συνέντευξη τύπου. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αύξησης των μελών του Μουσείου, θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Μουσείου (στην Πειραιώς 138) τρεις ξεχωριστές συναυλίες από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου, με την Νατάσσα Μποφίλιου (2/10), τον Γιάννη Κότσιρα (3/10) και τον Διονύση Σαββόπουλο (4/10).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι συναυλίες είναι ευγενική χορηγεία του Ομίλου Groupama Φοίνιξ. Ο τραπεζικός Όμιλος στηρίζει αυτήν την προσπάθεια ως ενέργεια εταιρικής ευθύνης προς την ελληνική κοινωνία. Ο Όμιλος είναι γνωστός στην Γαλλία για την ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών, όπως η ιατρική έρευνα και στήριξη των οικογενειών που πάσχουν από σπάνιες νόσους. Επίσης δραστηριοποιείται και στον χώρο του σινεμά, για την συντήρηση αριστουργημάτων της 7ης τέχνης, αλλά και για νέες δημιουργίες με επίτιμο μέλος τον Κώστα Γαβρά.

Οι συναυλές ξεκινούν την Τρίτη 2 Οκτωβρίου με τη Νατάσα Μποφίλιου να τραγουδά «Έρχονται οι Μέρες του Φωτός», δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση με τίτλο “On the road” με επιλογές από δικά του γνωστά και «άγνωστα» αγαπημένα τραγούδια αλλά και της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας, μαζί με τη Σαββέρια Μαργιολά μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα.

Το τριήμερο των συναυλιών κλείνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο Διονύσης Σαββόπουλος, στη μουσική παράσταση με τίτλο «Ο Πολιτευτής. Μουσικοπολιτικά και άλλα», η οποία περιλαμβάνει μουσικές δημιουργίες από τα 40 χρόνια της Σαββοπουλικής τραγουδοποιϊας.

Οι συναυλίες διοργανώνονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Στήριξης του Μουσείου Μπενάκη.

Μουσείο Μπενάκη | Κτήριο οδού Πειραιώς
2, 3 και 4 Οκτωβρίου 2012
Ώρα έναρξης: 20.30 / Πόρτες ανοίγουν: 19.30
Προπώληση εισιτηρίων από 20/9 τις ώρες λειτουργίας των κτηρίων:
Κεντρικό Κτήριο, Κουμπάρη 1
Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο: 9:00 – 17:00
Πέμπτη: 9:00 – 24:00
Κυριακή: 9:00 – 15:00

Κτήριο οδού Πειραιώς, Πειραιώς 138
Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 – 18:00
Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 – 22:00

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Ο Jean-Michel Jarre έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ
Μουσικά Νέα
Morad: Ο rapper – φαινόμενο της Ισπανίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Επίκαιρα
Στα Grammys ακούστηκε δυνατά: «Κανείς δεν είναι παράνομος σε κλεμμένη γη»
Μουσικά Νέα
Οι Cure κέρδισαν το πρώτο τους Grammy – μετά από 50 χρόνια καριέρας
Μουσικά Νέα
Ο Bad Bunny έγραψε ιστορία στα Grammys και πέρασε το δικό του μήνυμα για την ICE
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Οι Pet Shop Boys επιστρέφουν για ένα greatest hits show
Μουσικά Νέα
Βραβεία Grammy: Έσπασε ρεκόρ ο Kendrick Lamar, σάρωσε ο Bad Bunny – Τα highlights της βραδιάς
Μουσικά Νέα
Η Μαρίνα Σπανού στο Block33 στη Θεσσαλονίκη
Μουσικά Νέα
Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά για τα "εφήμερα" - μα και διαχρονικά
Μουσικά Νέα
Ο Sivert Høyem "ανεβαίνει" για πρώτη φορά Λυκαβηττό
Μουσικά Νέα
Κρίστιαν Λίντμπεργκ: Ο κορυφαίος τρομπονίστας για πρώτη φορά με την ΚΟΑ στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
Μπρους Σπρίνγκστιν: Έγραψε τραγούδι αφιερωμένο στα θύματα της ICE